TNBiz (TN.cz)
Energie  |  31.01.2019 18:23:33

Nejde vám proud? Na novém webu zjistíte, kdy ho zase zapnou

Společnost ČEZ Distribuce spustila novou stránku, na které zákazníci najdou informace, jestli na jejich adrese je hlášena nějaká odstávka či porucha, kterou energetici řeší, případně na něm mohou nahlásit, že jim proud nejde. Distributor si tak slibuje menší přetížení linky v případě kalamity a lepší informovanost zákazníků.

Tam, kde je distributorem elektřiny ČEZ Distribuce, najdou klienti informace na novém webu www.bezstavy.cz, který společnost nyní spustila.

Vedly ji k tomu zkušenosti s vichřicemi Kyrill, Herwart či Fabienne a nedávné sněhové kalamity. Obyvatelé hlášeními poruch a voláními, kdy konečně půjde proud, přetížili zákaznickou linku 800 850 860. Ta samozřejmě po spuštění webu nadále bude fungovat

"V dnešní době považují naši zákazníci nepřetržitou dodávku elektřiny za samozřejmost, v případech výpadku pak ale o to více a naléhavěji požadují relevantní informace o nápravě daného stavu," řekl ředitel společnosti ČEZ Distribuce Martin Zmelík.

"Na webu Bez šťávy jsme proto intenzivně pracovali několik měsíců a následně ho řádně testovali, abychom měli jistotu, že splní svůj účel. A tím je plně efektivní informační servis pro klienty ČEZ Distribuce při přerušení dodávek elektřiny a věřím, že následně pak i posílení pozitivní zákaznické zkušenosti,“ dodal Zmelík.

Pokud vám nejde proud, radí ČEZ Distribuce nejprve ověřit, zda je to jen ve vašem domě či i v okolí, pak zkontrolovat hlavní jistič. Pro jistotu ho shodit a znovu nahodit, a také další jističe v domě. Zkontrolujte také, jestli máte elektřinu zaplacenou.

Na stránce Bez šťávy pak zadáte svojí adresu, případně necháte telefon odeslat GPS souřadnice, a uvidíte, jestli je u vás naplánována odstávka, nahlášena porucha nebo vyhlášen kalamitní stav, a také, kdy by měla být dodávka proudu obnovena. Pokud by podle distributora měl proud jít, můžete hned přes web nahlásit poruchu.

Zákazníky z oblastí, které má na starost jiný distributor, web na tuto skutečnost upozorní a odkáže přímo na jejich zákaznickou podporu.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

18.08. 10:55  důchodce (Ludmila Krejčíková)








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688