Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  16.01.2019 12:04:26

Nákupní signály na akcie Netflix (NFLX) a First Solar (FSLR)

Investiční newsletter Breakout Trader od LYNX přináší každý týden 5 investičních analýz. Jedná se o analýzu čtyř světových akcií a jednoho ETF. Analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu i výstupu (stop-loss i cílové ceny). Komplexní krátkodobá analýza jednotlivých titulů přibližuje investorům strategii zkušených investičních profesionálů.

Kdy nastane korekce u akcií Netflix (NFLX)?

Akcie on-line streamovací služby Netflix se dlouhodobě pohybují smíšeně. Korekce na americkém trhu měla vliv i na tuto akcii, která od počátku října klesala. Akcie Netflixu však v posledních týdnech prolomily klesající trend a povstaly jako Fénix z popela.

Akcie zhodnotily o více než 38 % v posledních jedenácti dnech. Je tudíž naprosto jasné, že takto strmý růst nemůže v blízké budoucnosti pokračovat a mělo by dojít ke korekci, která by mohla dostat cenu akcie k 300 USD. Po korekci by mohla být akcie znovu atraktivní pro růst.

V současné době vyhledáváme vhodnou příležitost pro vstup do shortu pod úrovní 328 USD a se stop-lossem u 342 USD.

Stočí se akcie First Solar (FSLR) do býčího trendu?

Již od listopadu byly akcie solárních firem v porovnání s ostatními akciemi na Wall Street mimořádně stabilní. Celkově se dá říci, že akcie od počátku října jen mírně klesly a nyní se nachází dle technické analýzy na neutrální úrovni.

Akcie se v současné době obchodují pod 48 USD a poslední pohyby směrem vzhůru naznačují, že by akcie i nadále měly růst. Fundamenty společnosti a vyhlídky na rok 2019 vypadají velmi slibně. Možná to bude jedna z nejvíce posilujících akcií v roce 2019.

Nákupní signál vidíme na hodnotě 48 USD. Existují dva způsoby, jak nastavit stop-lossy. Variantu, kterou preferujeme je nastavit Stop-loss pod minimum posledních tří dní. Pokud chcete dát obchodu trochu větší prostor, můžete stop-loss nastavit pod dvacetidenní a padesátidenní klouzavý průměr.

Získejte kompletní analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF.

Registrujte se k odběru investičního newsletteru Breakout Trader zcela zdarma a bez závazků na odkazu www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako ředitel české a slovenské pobočky LYNX. Akciovými trhy se zabývá již od roku 2007. Specializuje se zejména na americké trhy a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. V současnosti studuje program CFA.


LYNX

Logo LYNX

LYNX broker je specialista na online investování. Českým a slovenským investorům poskytuje nejširší nabídku trhů a instrumentů v kombinaci s extrémně nízkými poplatky. Umožňuje obchodovat akcie, opce, futures, forex, ETF, dluhopisy, certifikáty a další instrumenty na jediném účtu. Akcie a ETF je možné obchodovat od $5 v USA nebo od €6 v EU.


Získejte tipy na akcie a ETF zdarma

Chce získat aktuální tipy na akcie a ETF na tento týden? Investiční newsletter Breakout Trader přináší pravidelně každé úterý podrobnou analýzu čtyř akcií a jednoho ETF včetně konkrétních úrovní vstupu a výstupu. Zaregistrujte se k odběru zdarma a bez závazků na www.lynxbroker.cz/breakout-trader.


Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 17:28  Elektromobily již nejsou “in”?! Hrozí Tesle další propad? Petr Lajsek (Purple Trading)
Čt 14:00  Live and Work – Životní styl nové generace Michal Brothánek (AVANT IS)
St   9:19  2024 je rokem voleb, co to znamená pro akcie? Mgr. Timur Barotov (BHS)

Přečtěte si také:

05.05.2021Long signál $558 na akcie Netflix (NFLX) Jonáš Mlýnek (LYNX)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688