Nová kuchyň na míru přes internet

REKLAMA       Inzerce, 3.12.2018

Po kuchyni se každý pohybuje vlastním tanečním krokem. Někdo začíná s přípravou jídla zprava od lednice přes dřez až po varnou desku na druhé straně linky. Jiný v tom má vlastní systém v chaosu. Kuchyň na míru je ideálním řešením pro všechny. Poradíme, jak ji sehnat jednoduše přes internet.

To zní jako plán

Než se pustíte do velkého projektu s názvem kuchyň na míru, naplánujte její rozložení. Uvědomte si, jak připravujete jídlo. Neděláte zbytečně moc kroků, otáček a nestoupáte si často na špičky? To asi nebude to pravé ořechové. Klidně si vše nakreslete, anebo ještě lépe nechte vytvořit vizualizaci. K tomu vám pomůže buď bytový architekt, nebo vybraný dodavatel kuchyně. Zkušení odborníci vám pomohou také s výběrem vhodného materiálu, spotřebičů i nejmenších detailů.

Cenové nabídky na jednom místě

Koncept kuchyně už máte, teď je na čase vzít do ruky kalkulačku. Začněte s částkou, kterou jste ochotni do kuchyně investovat. Sepište si své požadavky a zkuste si udělat hrubý odhad, na kolik by vše mělo vyjít. Není to zbytečně moc? Nebo naopak máte prostor v rozpočtu? Vždy se s tím dá něco udělat. Požadavky na kuchyň přepište do poptávkového formuláře na stránkách Poptávej.cz. Prostřednictvím tohoto poptávkového serveru dostanete reálné cenové nabídky dodavatelů z okolí do emailu.

Jak to funguje

Zadání poptávky zabere jen pár minut a pro poptávajícího je zcela zdarma. Uvádíte sem také lokalitu realizace poptávky. Díky tomu se vám ozvou stavební firmy a řemeslníci z okolí, což je velká výhoda. Nemají to k vám totiž daleko. Cenovou nabídku vždy zasílají individuálně, a tak dostanete přesný obrázek, kolik vaše kuchyně bude stát. Porovnáte nabídky a vyberete si tu nejvíce sympatickou. Další detaily už domlouváte přímo s vybraným dodavatelem. A nové kuchyni už nestojí nic v cestě.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně