Nejlepším komorním rezidenčním projektem v Česku je Truhlárna

Jana Brožková, 19.11.2018
Pyšní se titulem

Komorní rezidence Truhlárna zaujala odbornou jury jubilejního 20. ročníku soutěže Best of Realty a vyhrála v kategorii menších bytových projektů. Porotce renomované tuzemské soutěže oslovila zejména svým nápaditým zasazením do stávající zástavby historické části pražského Břevnova a velmi zdařilou architekturou.  

Projekt čtyř velkorysých rodinných domů s názvem Truhlárna zvítězil v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu (do 50 bytových jednotek) a pyšní se tak prestižním titulem „Nejlepší z realit 2018“. Rezidenci Truhlárna skupina T.E postavila na místě původního zájezdního hostince a staré truhlárny v Praze 6. Podle odborné poroty se jí ve spolupráci s architekty podařilo do řešení stavby promítnout historický ráz i atmosféru lokality a současně vytvořit intimní a velmi netradiční bydlení pro ty nejnáročnější klienty.

Kromě komfortního prostředí byl kladený důraz na kvalitní detail a dokonalé řemeslné provedení. Čtyři třípodlažní rodinné domy se střešními terasami a soukromými zahradami s množstvím zeleně jsou navíc postaveny v energetické třídě A – splňují tak nejnáročnější požadavky na nízkoenergetickou výstavbu. Ke koupi zbývá už jen poslední z nich.

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba