Patria (Patria Finance)
Investice  |  19.09.2018 17:04:11

Tisícina cesty na Měsíc v pedálech Patrie! Kdo tipoval nejlépe?

Mise splněna! V úterý jsme v Patrii překonali 384,4 km v sedle cyklistického trenažeru. Proč právě tolik? Je to jedna tisícina cesty ze Země na Měsíc – a součást charitativní akce, ve které to chceme spolu s mateřskou ČSOB a celou skupinou KBC dotáhnout právě až na jedinou přirozenou družici naší planety. A zapojili jsme i Vás – do tipovací soutěže s otázkou, za jak dlouho to v Patrii dáme.

Průběh včerejší akce byl napínavý. Jako první se do sedla za časného rána posadil a do pedálů pořádně opřel obchodní ředitel a organizátor „cyklistické“ akce Honza Kovalovský, aktivní triatlonista. Laťku nastavil pěkně vysoko. Generální ředitel Patria Finance Tomáš Jaroš (na fotce) ho vystřídal nedlouho poté.

Následovali další, takže už před devátou hodinou ráno jsme Vás na Facebooku informovali o najetých zhruba 140 kilometrech. Celkově se v sedle speciálu BMC z Tour de France během celého dne vystřídaly na tři desítky zaměstnanců Patrie. A konečný výsledek?

Soutěžní metu 384 kilometrů protnul šéf dozorčí rady Patria Finance Jiří Vévoda v čase 11:28:36, cíle ve vzdálenosti 384,4 km pak dosáhl o necelou minutu později v čase 11:29:12. K dobru nám do vytčeného časového limitu v ten okamžik zůstávala ještě více než půlhodina…

Sil jsme vynaložili hodně. Pro představu: energie, kterou naši borci a borky vložili do trati, by při běžném provozu dokázala pohánět například 24 běžných osobních počítačů po dobu jedné hodiny… anebo dva klíčové systémy Patrie po celou dobu, co se cyklisti a cyklistky vždy po čtvrt či půlhodině střídali v sedle.

Teď ale to nejdůležitější: Ptali jsme se Vás, za jak dlouho podle Vašeho odhadu 384 kilometrů dáme. Hlasovat jste mohli od pondělí do včerejších 14:00 pod článkem na webu a příspěvkem na Facebooku.

TAKŽE KDO ZABODOVAL?

Na prvním místě se umístil pan Vojtěch Kozlík s vynikajícím odhadem 11 hodin a 32 minut. Získává kredit 1 000 na poplatky u Patria Finance a upomínkové předměty od nás!

Jako druhý skončil pan MN, který pod příspěvek na Facebook napsal čas 11 hodin a 36 minut. K němu míří kredit 500 na poplatky u Patria Finance a rovněž upomínkový balíček.

Na třetí příčce skončil pan Miroslav Wogin Vogel a jeho bronzový „facebookový“ odhad 11 hodin a 50 minut. I jej odměníme kreditem 500 na poplatky u Patria Finance. Na upomínkové předměty se samozřejmě může těšit také.

Vítěze jsme oslovili a gratulujeme! Všem ostatním děkujeme za účast! Za tipy, ve kterých jste nám co do času mimořádně věřili, i za ty opačné a o to více povzbuzující! Pokud jste nevyhráli, nesmutněte a sledujte náš web i Facebook. Další soutěže budou v dohledné době následovat.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688