Nové linky Aeroflotu: 4 linky týdně z Moskvy do hlavního města Srí Lanky

Aeroflot navíc prodloužil bezplatnou přepravu surfingového/potápěčského vybavení Letecká společnost Aeroflot zveřejnila zimní letový řád pro sezónu 2018/2019. Jednou z novinek jsou 4 linky týdně z Moskvy do hlavního města Srí Lanky, Kolomba. Přestupní čas se tak pro cestující z Prahy zkracuje na 2 hodiny, což ze spojení dělá jedno z nejkomfortnějších na trhu. Cestující se mohou také těšit na další linky do dvou thajských destinací, do Bangkoku a na Phuket .

Češi s Aeroflotem létají nejčastěji do Moskvy, Petrohradu, Ulánbátaru či Taškentu. Bangkok je v žebříčku oblíbenosti na devátém místě. Lze předpokládat, že s navýšením počtu linek a s ním spojeným narůstajícím komfortem z českého a slovenského trhu jeho pozice posílí,“ říká Josef Trejbal, ředitel letenkového portálu Letuška.cz. V zimním letovém řádu navýší společnost počet linek do Bangkoku z jedné na tři denně.

Aeroflot navíc prodloužil bezplatnou přepravu surfingového/potápěčského vybavení do vybraných destinací. Cestující si mohou nechat zdarma odbavit jedno dodatečné zavazadlo o hmotnosti do 23 kg. Nabídka je tak platná pro letenky prodané do 30. března a přepravu do 30. dubna 2019. Mezi destinace se řadí například Malé, Ho Či Minovo Město nebo již zmiňovaný Bangkok.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy