kryptomonitor.cz (Kryptomonitor)
Investice  |  28.08.2018 12:15:21

Stane se dash nejvyužívanějším platidlem ve Venezuele?

O bitcoinu se hovoří mimo jiné jako o alternativním platidlu s globálními rozměry. Nyní se však zdá, že mu nejen v kryptosvětě, ale i v tom reálném, roste silná konkurence. Kryptoměna dash včera zaznamenala strmý růst, když se večer podle serveru worldcoinindex.com obchodovala oproti předchozímu dni i o 25 procent výše.

Důvodem je s největší pravděpodobností oznámení o uzavření strategického partnerství se společností Kripto Mobile, které má rozšířit působení dash v Latinské Americe. Kripto Mobile nabízí smartphony za cenu pod 100 dolarů, které tak cílí na široké masy obyvatel Jižní Ameriky. Ty budou dodávány i s předinstalovanou digitální a k tomu přiloženou papírovou peněženkou, která bude nabitá menším množstvím kryptoměny dash, která tak bude připravena k okamžitému použití.

Tvůrci konceptu myslí i na potenciální problémy, kterým mohou uživatelé telefonů při placení čelit z důvodu neznalosti těchto technologií a proto součástí projektu je také silný helpdesk situovaný přímo v hlavním městě Venezuely, Caracasu.

V současnosti je také jen v samotné Venezuele registrováno více jak 1000 obchodníků, kteří přijímají dash jako platidlo a jejich počet neustále roste. Mezi nimi jsou i známé značky jako Calvin Klein nebo Subway. Venezuela také představuje pro dash druhý největší trh.

Alejandro Echeverría, který je zodpovědný za implementaci dash jako platidla u obchodníků ve Venezuele k tomu uvádí: „Řídíme se naší strategií, která má tři body: Zaprvé chceme, aby dash začali přijímat obchodníci a nyní se chceme soustředit hlavně na ty, kteří poskytují to základní: jídlo. Zadruhé našim záměrem je dostat dash do rukou běžných lidí. Pracujeme proto i na projektu zahrnujícím remitence, k tomu již brzo zveřejníme informace. Zatřetí co děláme i během předchozích dvou fází a co má přinést výhody při využití dash, jsou slevy, reklamy, věrnostní programy. Pracujeme také na kampani pro sociální média, kde využijeme důležité „influencery“. Chceme tak vytvořit silné povědomí a zaujetí pro značku. Opravdové využití potřebuje reálné strategie, nikoliv pouze „airdropy“.

The post Stane se dash nejvyužívanějším platidlem ve Venezuele? appeared first on Kryptomonitor.

Kryptomonitor

Kryptomonitor je informační web o kryptoměnách, který cílí nejen na investory a obchodníky s kryptoměnami, ale také zájemce z řad široké veřejnosti, kteří chtějí sledovat nejnovější vývoj v této oblasti.

Publikuje jak vlastní články, analýzy a rozhovory, tak i krátké denní zprávy, které přinášejí stručné aktuální informace o všem, co hýbe světem kryptoměn.

Více na: www.kryptomonitor.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688