D1 blokují hned dvě nehody, řidiči trčí v kilometrových kolonách

TNBiz, 11.8.2018

Sobotní provoz na dálnici D1 výrazně zkomplikovala hromadná nehoda hned pěti aut na 184. kilometru ve směru na Prahu. Jen o pár desítek minut později se v koloně srazila další dvě auta, druhá nehoda už se ale neobešla bez zranění. Za nehodami se tvoří dlouhé kolony.

Informaci o hromadné nehodě na dálnici D1 přijala tísňová linka v 10:45, na místo okamžitě vyrazili policisté, záchranáři i hasiči. Auta se srazila na 184 kilometru ve směru na Prahu.

Podle policejního informačního portálu se srazilo celkem pět aut, nehoda se naštěstí obešla bez vážnějších zranění. Před polednem byl neprůjezdný levý jízdní pruh. I tak se ale vytvořila dlouhá kolona, jelikož se nehoda stala v zúžení.

Jen o pět kilometrů dál se pak krátce po jedenácté hodině srazila další dvě auta, druhá nehoda se navíc neobešla bez zranění. Hasiči musí navíc odklidit uniklé provozní kapaliny.

 

Kvůli nehodě byl kolem poledne neprůjezdný pravý jízdní pruh, za nehodou se vytvořila dlouhá kolona. Podle informačního portálu Ředitelství silnic a dálnic ČR si řidiči postojí v nejméně desetikilometrové koloně.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy