Do řady a pěkně za sebou

Vícenásobné rámečky jsou praktické a pěkné

První, druhý, třetí … ne, to se nepočítají vojáci, ale rámečky k domovní elektroinstalaci! Zapomeňte na neprakticky rozeseté vypínače a zásuvky po stěně, slučte je do jednoho … rámečku.Vícenásobné rámečky řady DECENTE spojují elektro, ale hlavně praktičnost a luxusní vzhled. Díky možnostem vodorovné i svislé montáže dvou, tří, ba dokonce čtyřnásobného rámečku u vybraných materiálů se přizpůsobí také malému prostoru či úzkým stěnám,“ popisuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu družstva OBZOR, českého výrobce domovních vypínačů a zásuvek, a pokračuje:

Rámečky využijete zejména v místnostech, kde je v provozu více přístrojů najednou jako koupelna nebo kuchyně. A kromě vypínačů a zásuvek rámují a zároveň sdružují i další elektro zařízení domácnosti jako například žaluziové ovladače, komunikační zásuvky či termostaty.

Sklo neutrálních, pastelových i sytých odstínů, dřevo v podání dubu, ořechu a mahagonu, ale i kovy jako nerez a hliník či dokonce velice trendový beton...to vše je v nabídce variant materiálů vícenásobných rámečků DECENTE. Nemyslím, že by byl problém, zvolit si takový, který se nejvíce hodí do stylu právě vašeho interiéru,“ podotýká závěrem Ing. Martina Obadalová.

S vícenásobnými rámečky zařadíte do svého interiéru estetický doplněk s pořádnou dávkou energie, která jen tak neopadne.

•••

Společnost OBZOR je ryze českou firmou, která vyrábí a distribuuje drobné elektromechanické výrobky, díly pro automobilový průmysl a kovové díly. Dále se zabývá vstřikováním plastů a jinými kooperačními pracemi. V tomto ohledu také poskytuje odborné technické poradenství a služby. Mezi její hlavní produkci patří vačkové spínače a domovní vypínače a zásuvky s TOP řadami RETRO a DECENTE. Kvalitu produktů zaručují certifikáty ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:2016.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry