Elegantní koupelna s nekonečným počtem variant

Každý prostor vyžaduje jiné použité dekory, barvu Každá koupelna je jiná. Každý prostor vyžaduje jiné použité dekory, jinou barevnost a jiné rozměry. Proto neustále rozšiřujeme velikosti a materiály přesně na míru konkrétní koupelně. "Koupelnu vidíme jako plnohodnotnou součást obytného prostoru. Estetická hodnota nábytku je pro nás stejně důležitá jako ta užitná. Věříme, že je to na našich produktech znát,“ glosuje René Novák, zakladatel společnosti LE BON.

Skříně s výřezy pro umyvadla dle výběru. Krycí  deska  v  jednom kuse,  beze spár a 100%  voděodolná.  Kalené extra čiré saténové sklo má matný povrch příjemný na omak a na sametovém povrchu nejsou vidět otisky prstů. Sklo navíc nemá typický nádech do zelena. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou tenké dubové korpusy šuplíků s otvíráním PUSH OPEN.   

TIP:

Naším favoritem je nábytek opláštěný plechem. V šedém matném laku v kombinaci s dýhou z eukalyptu nebo starého dřeva. Tato dýha se vyrábí recyklací starých dubových trámů. Nábytek ze starého dřeva má neopakovatelnou výraznou kresbu.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna