Vášnivé TANGO v interiéru

Tango je tanec plný vášně. Oči diváka ho vnímají silně dramaticky a působivě. A stejně impozantně působí schodiště TANGO, které s grácií ozvláštní každý interiér. Jeho dominantou je extravagantní středový sloup ve tvaru dvoušroubovice, který je vyroben z masivního dřeva.

Nášlapy schodiště jakoby volně levitují prostorem

„Dojmu jednolitého kusu dřeva sloupu je docíleno díky lepení jednotlivých speciálně tvarově upravených – dřevěných segmentů z masivu, nebo překližky. Vložením okrasných nerezových pásků zajistíme tuhost centrálního sloupu a dodáme mu moderní vzhled,“ vysvětluje Petr Paksi, obchodní ředitel firmy J.A.P., z jejíž autorské dílny toto schodiště pochází. Nášlapy schodiště jakoby volně levitují prostorem a vyvažují tak masivní středový sloup, který je ukotvený do podlahy. Barevnost schodiště si zákazník může uzpůsobit stylu svého interiéru díky eventualitě odstínu moření a volbě materiálu zábradlí, které může být kovové nebo ze dřeva. Kromě vizuální stránky schodiště je jeho přednostní především praktičnost. Díky svým rozměrům a prostorovému uspořádání dokáže ušetřit spoustu místa. Skvěle tak řeší problém s menším prostorem.

•••

Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry