Nové byty v rezidenčním projektu: ukončená výstavba druhé fáze Tulipa Třebešín

Jana Brožková, 20.6.2018
Projekt Tulipa Třebešín čítá celkem pět etap Developer AFI EUROPE dokončil výstavbu druhé fáze rezidenčního projektu Tulipa Třebešín v Praze 3 – Strašnicích. Všech 250 jednotek ve velikostech od 1+kk do 4+kk ve dvou devítipodlažních domech aktuálně prochází kolaudací tak, aby se v průběhu léta mohli začít stěhovat noví majitelé. Většinu bytů tvoří hojně vyhledávané jednotky v dispozicích 2+kk a 3+kk. Druhá etapa je již kompletně vyprodána.

„Druhou fázi tvoří dva bytové domy s terasami svažujícími se k jihu. Koncepce ve velké míře využívá vyložených konzol s terasami, které slouží ke stínění fasád a chrání byty proti přehřívání. Každá jednotka disponuje vlastním balkónem, terasou anebo předzahrádkou v případě bytů v přízemí. Prostor mezi obytnými bloky oživí ozeleněné terasy a vzrostlá zeleň na uměle vytvořeném zvlněném terénu. Nechybí ani dostatek míst pro parkování – k dispozici je celkem 300 parkovacích stání,“  říká Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI EUROPE.

Projekt Tulipa Třebešín čítá celkem pět etap. Po kompletním dokončení, plánovaném na druhou polovinu roku 2020, bude zahrnovat na 750 bytů. Aktuálně je již ve výstavbě a prodeji třetí etapa. Součástí projektu je i mateřská škola s kapacitou 60 dětí, komerční jednotky, administrativní budova a související infrastruktura.

•••

 AFI EUROPE Czech Republic, dceřiná společnost skupiny Africa Israel Investments, je předním mezinárodním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí se zaměřením na realitní trhy střední a východní Evropy.  AFI EUROPE Czech Republic působí v České republice od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka a Tulipa Modřanská rokle nebo logistický park D8 European Park.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba