Nad Prokopským údolím vyrůstá nové rodinné bydlení

Moderní bydlení v zeleni se skvělou dopravní dostupností  Central Group představuje nabídku dostupného bydlení v oblíbené lokalitě Stodůlek na Praze 5. Od 1. června nabízí možnost pořídit si nový domov v atraktivním rezidenčním projektu Nad Prokopským údolím, který je díky své jedinečné poloze u přírodní rezervace ideální volbou zejména pro rodiny s dětmi. Zájemci o moderní bydlení mohou vybírat z čerstvé nabídky bytů také v projektu Jižní výhledy, který vyrůstá v zeleni pár minut od metra Stodůlky a jen 15 minut cesty od pulsujícího centra metropole. Bydlení ve Stodůlkách je možné pořídit již za 3,1 milionu korun.

Nad Prokopským údolím

Prokopské údolí nabízí prakticky neomezený prostor k odpočinku a aktivní relaxaci, což ocení zejména rodiny s dětmi. A právě na ně je zaměřen nový bytový projekt v pražských Stodůlkách, který nese příznačný název Nad Prokopským údolím. Nachází se totiž jen pár kroků od této jedinečné přírodní rezervace. Od začátku června je zde možné vybírat z 60 cenově dostupných bytů a ateliérů všech dispozic.

Panenská příroda je zde prakticky za domem a přitom cesta do centra metropole zabere jen 20 minut. Nechybí zde kompletní občanská vybavenost včetně dvou mateřských škol s krásnými zahradami a moderním zázemím, dvou základních škol a mnoha dětskými hřišti. V nejbližším okolí lze využít supermarket, polikliniku, poštu, lékárnu a pestrou nabídku restaurací, fitness a dalších služeb. Kousek od domu jsou autobusové zastávky hned pěti linek a na stanici metra Nové Butovice nebo Luka je to autobusem jen 6 minut. Do centra Prahy se tak lze městskou dopravou pohodlně dostat za 20 minut.

Jižní výhledy

Moderní bydlení v zeleni se skvělou dopravní dostupností. To je ve zkratce charakteristika jednoho z nejprodávanějších rezidenčních projektů v Praze. Jižní výhledy vyrůstají jen pár minut pěšky od stanic metra Stodůlky a Luka. Od 1. června je zde nově možné vybírat ze 75 bytů všech dispozic, které nabízí CENTRAL GROUP v jedné z posledních etap.

Prostorné balkony nebo atraktivní střešní terasy. Jižní výhledy nabídnou obojí. Nechybí zde ani tolik žádané byty s předzahrádkami, které zde téměř nahradí bydlení v rodinném domě. Přírodní zelené střechy jednotlivých domů se postarají o tepelný komfort a společně s novým prostorným parkem zajistí zdravé životní prostřední a klid. Do nejbližší školky to budou mít rodiče s dětmi jen 400 metrů pěšky. Navíc zde vzniká zcela nový velký park, který kromě zeleně nabídne i moderní sportovní hřiště. Chybět nebudou ani tři dětská hřiště, takže na své si zde přijdou i ti nejmenší. Blízko je několik základních škol, lékárna, pošta nebo řada restaurací a sportovišť. A blízko je to i do krásné přírody v okolí Dalejského potoka či Prokopského údolí.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba