Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  10.05.2018 16:17:50

Vitalij Butbajev se vrací do Saxo Bank jako generální ředitel pro střední a východní Evropu

Vitalij Butbajev bude přímo podléhat obchodnímu řediteli Saxo Bank Damianu Buncemu. Ve své nové roli převezme Vitalij odpovědnost za růst a rozvoj byznysu a klientské základny v regionu střední a východní Evropy. Dále bude jeho úkolem zajistit soulad s globálními strategickými prioritami a jejich naplňování tak, aby se Saxo Bank stala první volbou obchodníků, investorů a firemních klientů.

Vitalij se do Saxo Bank vrací s širokou mezinárodní zkušeností ve finančním sektoru. Do nedávné doby pracoval jako zakladatel a generální ředitel společnosti Velstand Capital. Vitalij také strávil rok jako regionální ředitel skupiny v Presidents Institute. Předtím pracoval 13 let pro Saxo Bank. Jako regionální ředitel pro střední a východní Evropu a Rusko Vitalij 7 let úspěšně řídil Saxo Bank v tomto regionu. Kromě toho zastával řadu rolí v oblasti prodeje.

Vitalij vystudoval moskevskou státní technickou univerzitu a moskevskou finanční univerzitu. Nedávno dokončil studium TRIUM Executive MBA, což je přední světový studijní program pro globální vedoucí pracovníky společně organizovaný newyorskou Stern School of Business, londýnskou burzou a pařížskou obchodní akademií HEC Paris school of Management.

Damian Bunce, obchodní ředitel Saxo Bank k tomuto jmenování uvedl: „S radostí vítáme Vitalije zpět mezi nás a těšíme se, že nám pomůže posilovat a zlepšovat náš byznys a klientskou základnu v regionu střední a východní Evropy. Vitalij je zkušený pracovník s obrovskými zkušenostmi a hlubokou znalostí regionu. Jeho vedení bylo velkou součástí úspěchu Saxo Bank a my jsme přesvědčení, že je tím správným člověkem, který nás povede na cestě k růstu v středo- a východoevropském regionu.“

„Těší mě, že se vracím do Saxo Bank v době, kdy technologie, regulace i makroekonomické trendy podporují silné stránky Saxo Bank. Měl jsem to potěšení být součástí vývoje Saxo Bank od jejích skromných začátků po mezinárodní fintech společnost s klienty ve 170 zemích. Saxo Bank představuje skutečně jedinečnou kombinaci nejmodernějších technologií a skvělých služeb poskytovaných talentovanými lidmi. Klíčovou silnou stránkou Saxo Bank je poskytování špičkového přístupu na globální kapitálové trhy pro obchodníky a investory prostřednictvím vynikajících obchodních platforem. Díky poskytování „Bankovnictví jako služba“ má Saxo Bank nepřekonatelnou nabídku pro ostatní banky a makléře, kteří využívají technologie Saxo Bank pro budování služeb pro své koncové klienty,“ prohlásil Vitalij Butbajev.

Vitalij Butbajev do Saxo Bank nastoupí 15. května 2018, sídlit bude v kancelářích Saxo Bank v Praze.

Globální online investiční banka

Skupina Saxo Bank, specialista na multi-asset obchodování a investice, nabízí kompletní sadu obchodních a investičních nástrojů, technologií a strategií. Už téměř 25 let poskytuje jednotlivcům i firmám přístup k profesionálnímu obchodování a investicím prostřednictvím svých technologií a zkušeností. Mnohokrát oceněné obchodovací platformy jsou dostupné ve více než 20 jazycích a jsou využívány více než stovkou finančních institucí na celém světě. Saxo Bank byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a zaměstnává 1500 lidí ve finančních centrech po celém světě, včetně Londýna, Singapuru, Paříže, Curychu, Dubaje a Tokia.

Více informací na:www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688