Nové bydlení Nad Prokopským údolím a dokončené byty u metra Zličín

Jana Brožková, 13.3.2018
Bytový dům jsme zasadili na krásné místo Segment rodinného bydlení na začátku března posílil výjimečný rodinný bytový dům u nejkrásnější přírodní rezervace v Praze. Projekt Nad Prokopským údolím v pražských Stodůlkách nabízí 60 bytů a největší český rezidenční stavitel Central Group ho dokončí na jaře příštího roku. Novinkou je také čerstvě dokončené bydlení v rámci projektu Metropole u metra Zličín. Tento oblíbený a prodejně nejúspěšnější bytový komplex nyní nabízí v rámci závěrečné etapy 15 již dokončených bytů.

Nad Prokopským údolím

Rodinný projekt Nad Prokopským údolím vyrůstá v sousedství dvou mateřských a základních škol a v jeho nejbližším okolí lze využít celou řadu služeb. Bytový dům jsme zasadili na krásné místo, u kterého nechybí kompletní občanská vybavenost a přitom je doslova jen pár kroků do panenské přírody, což ocení nejen rodiny s dětmi, ale i aktivní lidé, kteří mohou vybírat i z menších efektivních dispozic,“ řekla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková. Noví majitelé bytů budou moci využít supermarket, polikliniku, poštu, lékárnu a pestrou nabídku restaurací, fitness a dalších služeb.

Dostatek sportovního vyžití zde poskytuje údolí Dalejského potoka a zejména unikátní přírodní rezervace Prokopské údolí. Naprosto bezproblémová je také dopravní dostupnost. Kousek od domu jsou autobusové zastávky hned pěti linek a na stanici metra Nové Butovice nebo Luka je to autobusem jen 6 minut. Do centra Prahy se tak lze městskou dopravou pohodlně dostat za 20 minut. 

Moderní bytový dům je navržen tak, aby citlivě zapadl do okolní zástavby kaskádových staveb. Majitelé bytů v horních patrech tak získají unikátní výhled na panorama Prahy. Vybírat je možné z široké škály promyšlených dispozic. Dostatek prostoru nabídnou zejména rodinné byty 3+kk a 4+kk, ale nechybí zde ani pestrá nabídka menších bytů 1+kk a 2+kk, které jsou ideální pro singles či pro mladé páry. Okolní rozmanitou přírodu pak vkusně doplňují velké zatravněné terasy či střecha s bezúdržbovou zelení.

Poslední etapa u metra Zličín

Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších bytových projektů, které kdy byly v Praze realizovány, se dočkal poslední etapy. Central Group dal v bezprostřední blízkosti stanice metra B – Zličín a velkého obchodně-zábavního centra Metropole Zličín do nabídky 15 čerstvě dokončených bytů. Zájemci si mohou vybírat zejména z praktických a efektivních dispozic 1+kk pro jednotlivce, ale také bytů 2+kk a 3+kk pro rodiny. „Vybudovali jsme v této lokalitě nejen architektonicky zdařilé bytové domy, ale v podstatě jsme zde postavili zcela novou čtvrť s vlastním náměstím, veřejnou zelení a se sedmi dětskými hřišti. Nyní jsme dokončili poslední etapu projektu, který svůj úspěch založil na moderní architektuře a poloze blízko stanice metra a velkého obchodně-zábavního centra,“ uvedla Tomášková.

Bytový areál stojí v blízkosti velkého obchodně-zábavního centra Metropole Zličín s hypermarketem Albert, mnoha dalšími obchody, restauracemi, službami a multikinem. Kromě toho jsou v okolí zastoupeny také obchodní řetězce Tesco, Globus, Ikea a další. Nedaleko se nachází pošta, mateřská a základní škola, zdravotnická zařízení, lékárna a knihovna. Sportovní vyžití zajišťuje několik sportovních areálů, tenisová škola a fitness centrum. Velkou výhodou je i vynikající spojení na letiště i do centra města.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba