Nejkrásnější pláže Dubaje, kde by chtěl odpočívat každý

Turisty také láká mimo jiné na úžasné a různorodé pláže

Dubaj je jedno z nejmodernějších měst na světě. Má obrovské mrakodrapy, umělé Palmové ostrovy nebo slavný hotel Burdž al-Arab, kterému se pro jeho tvar přezdívá plachetnice. Turisty také láká mimo jiné na úžasné a různorodé pláže, ze kterých si vybere snad každý.

Terasa Burdž al-Arab

Slavný hotel Burdž al-Arab má od roku 2016 další unikát - exkluzivní terasu přímo nad Perským zálivem. Dubajskou ikonu tak můžete zažít i vy, aniž byste se museli zapsat jako hotelový host. Terasa byla navržena tak, aby odrážela design hotelu a měla nádech tropického pobřeží.

Podél hlavní cesty se táhnou písečné pláže. Úplně vepředu se nachází bazén, který se rozpíná přímo nad zálivem a vytváří tak iluzi nekonečna.

Turisté mohou využít luxusní klimatizované kabiny, které jsou vybaveny čalouněnými lehátky, čerstvým ovocem, kávou a mini barem, nejmodernějším stereo systémem a řadou vymožeností k bazénu.

Zero Gravity

"Úžasné místo, skvělá pláž, úplný unikát," tak lidé hodnotí pláž Zero Gravity, která láká především mladé turisty a to večírky u bazénu. Jedná se o oblíbené místo na večírky, ale i na odpočinek. Návštěvníkům nabízí bazény, krásné udržované zahrady, na kterých si každý najde klidný koutek. O víkendu mohou lidé vidět i hudební koncerty a představení.

Na této pláži si přijdou na své i milovníci zdravého životního stylu a ekologie. Menu v restauracích se zaměřuje na přírodní, zdravé ingredience pěstované udržitelným způsobem.

 

Pláž Kite Beach

Tuto veřejnou pláž si oblíbili milovníci vodních sportů, především surfařů, kteří si mohou zapůjčit sportovní potřeby i na místě a ověřit si své dovednosti na smaragdových vodách Perského zálivu. Ať už si chcete užít vodní sporty nebo se jen s ručníkem, kloboukem a krémem na opalování slunit, pláž je pro vás ideální volbou. I zde naleznete řadu restaurací.

Pláž Cove Beach

Tato pláž je ideálním místem k odpočinku. Nachází se na soukromém pruhu pláže hned vedle ikonického hotelu Burdž al-Arab. Nádherný výhled na hotel si můžete užívat v obklopení nejrůznějších služeb – od pronájmu lehátek po výborné bary a restaurace, ze kterých hraje klidná hudba

Komplex The Beach na JBR

Městská pláž v Dubaji láká na klidné moře, lidé se sem rádi chodí koupat. Místní hotely nabízejí nejrůznější vodní sporty, například parasailing, wakeboarding nebo jízdy na nafukovacím člunu za skútrem, které může vyzkoušet úplně každý.
Tato pláž je ideální volbou i pro rodiny s dětmi.

Impozantní pozadí k vašim aktivitám zde tvoří mrakodrapy dubajské oblasti Marsa, to vše vzdálené jen krátkou procházku od spousty příjemných kaváren na promenádě The Walk. Projet se můžete i na velbloudím hřbetu.

Klub Vista Mare

Nejnovější dubajská plážová destinace se nachází na východním břehu poloostrova Palm Jumeirah. Vista Mare, táhnoucí se 120 metrů podél pobřeží, je velmi oblíbená. Club Vista Mare se pyšní sedmi restauracemi specializujících se na nejrůznější mezinárodní kuchyně. Každá z nich má přístup na pláž s lehátky a plážovou službou.

Pláž Nikki

Pláž Nikki je světově proslulá. Tento luxusní plážový klub je význačný svým minimalistickým elegantním dekorem v bílé barvě s námořnickými prvky.

Rozsáhlý podnik není jen plážový klub s plážovými lehátky, VIP kabinami a plovoucím barem. Pro návštěvníky je k dispozici nezapomenutelný výhled na širé moře s celou Dubají za zády. Dokonalý zážitek pro všechny, kteří hledají exkluzivní místo pro dovolenou.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy