TNBiz (TN.cz)
04.03.2018 15:38:06

Snoubenci chtěli mít bílou svatbu, dorazila ničivá bouře Emma.

Extrémní počasí zasáhlo Velkou Británii a Irsko plnou silou. Nejprve udeřila "Bestie z východu", která s sebou přinesla mrazivé teploty hluboko pod nulou. Na konci týdne se pak oblastí prohnala ničivá bouře Emma, která jih země naprosto ochromila. Přesto se jeden pár rozhodl udělat si právě v tomto období svatbu a nyní plní stránky světových novin.

Ve Velké Británii a Irsku způsobila bouře Emma pořádný chaos. Stovky letů musely být zrušeny, doprava kolabovala a uzavřené byly i některé školy. Přesto právě zima okouzlila jeden zamilovaný pár natolik, že si snoubenci chtěli říct své "ano" na sněhu.

 

A to se jim opravdu se povedlo. Přihnala se totiž bouře Emma, která s sebou přinesla chumelenici a velké přívaly sněhu. Přesto si nevěsta Jemma Swainston-Rainfordová ani její muž Steven Lucock nemohou svatbu vynachválit. Byla totiž opravdu jako z pohádky.

 

 

A nadšený byl i fotograf Sean Elliott. "Navzdory hrozivému počasí měli ohromně vzrušující den," komentoval nadšeně velký den. "Ani Bestie z východu nedokázala zničit odhodlání páru a lásku, kterou sdílejí," dodal.

Fotografie jsou tak kouzelné, jako byl celý svatební den. Příběh odhodlaného páru nyní sdílejí světová média včetně britského portálu The Independent.


Bouře Emma zasáhla Velkou Británii i Irsko:

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.



Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty