Příroda doma: koupelna s příchutí dřeva

Pestrá škála dřevodekorů v různých barevnostech

Jste milovníky všeho dřevěného a rádi byste tuto svoji vášeň promítli i na vzhledu své koupelny? Pak pro vás máme dobrou zprávu – jde to! „Pořídit si koupelnový nábytek s příchutí dřeva dnes není žádným problémem. Na výběr máte z pestré škály dřevodekorů v různých barevnostech. Světlejší variantu zastupuje například novinkový dřevodekor dub Arlington anebo tradiční bříza. V případě tmavšího zbarvení doporučuji vybírat například mezi dřevodekory wenge či ořech,“ radí Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku. Zlatou střední cestou může být volba barevně nekonfliktního dřevodekoru s netradičním názvem cafe, který se dá skvěle kombinovat téměř se všemi barvami.

Ve všech případech se pak jedná o laminátový dekor, který vzhled masivního dřeva věrně imituje. „Nemusíte se tedy vůbec obávat, že by vlhké prostředí koupelny dřevodekor nějakým způsobem narušilo,“ dodává Ing. Blažek. Nicméně pokud toužíte po skutečném dřevu, je pro exkluzivnější řady nábytku k dispozici i speciálně ošetřený masivní dub.

•••

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna