Inzerce (Inzerce)
Investice  |  12.02.2018 00:01:00, aktualizováno 08.03.2018 10:14:15REKLAMA

Jak začít investovat a mít jistotu, že hned neprodělám?

Stále více začínajících investorů se zajímá o akcie, ETF a další přímé investice. Patria Finance připravila jedinečnou akci, jak na burzy vstoupit s jistotou a bez obav.

Česká ekonomika jede na plný plyn. Centrální banka v únoru znovu zvýšila úrokové sazby. Lidé to cítí na straně úvěrů, vidí zdražovat hypotéky i ostatní půjčky. Na běžných účtech, vkladech, spořeních ale ke zlepšení nedochází a zřejmě ještě po delší dobu nedojde, což potvrzuje i čerstvá prognóza centrální banky. Stále více lidí si tak pokládá otázku: Jak a kde dosáhnu zhodnocení svých peněz alespoň o tolik, aby z nich neukrajovala inflace, v lepším případě zajímavě vydělám na přání svá, svých dětí a blízkých? Ale zároveň: Kde se nespálím a o své peníze nepřijdu?

Stále více začínajících investorů se odvažuje vykročit z investiční přeopatrnosti, typické pro střední Evropu. Místo tradičního „uložím do banky“ přicházejí na chuť investicím na trzích. S prvními kroky na trzích se ale logicky pojí neznámé a obavy a nejen proto je potřeba vybrat spolehlivého partnera. Obchodník s cennými papíry Patria Finance jako tuzemský lídr v retailovém investování se podpoře začínajících i zkušených investorů věnuje dlouhodobě a rozsáhle. Doprovází první kroky a rozhodnutí na trzích, umí nabídnout opravdu individuální péči a rady na míru. Dobře pochopitelnou, zabezpečenou a vyspělou platformou umožňuje obchodování přes internet i moderní mobilní aplikaci. Nadto, a to je pro začínající investory důležité, zdarma nabízí cílené vzdělávání, profesionální rady a investiční tipy vlastního týmu analytiků. Na českém trhu zcela jedinečné, rychlé, srozumitelně podané a dlouhodobě respektované je zpravodajství a komentáře ze světa trhů, investic a ekonomiky portálu Patria.cz.

 

 

To vše teď Patria Finance spojuje a přichází s jedinečnou nabídkou: začínajícím investorům Patria Finance zaplatí případnou ztrátu z nepovedených úvodních obchodů na trzích a profesionální analýzy a zpravodajství k tomu nabízí zdarma. Zajímají vás podrobnosti?

Obchodník Patria Finance, za kterým stojí silná skupina ČSOB, všem investorům, kteří se stanou klienty od 9. února do konce března letošního roku, nabízí jistotu v podobě úhrady případných ztrát z úvodních obchodů na trzích a to až do velkorysého limitu 5 tisíc korun. Začít na burze lze přitom i s málem. Akce se vztahuje na libovolné obchody, realizované na pražské burze a trzích v Evropě i Spojených státech. Veškeré podrobnosti k nabídce naleznete na www.patria-direct.cz/garance.

K JISTOTĚ Patria zdarma přidá přístup k datům z finančních trhů v podobě indexů, vývoje cen a analýzy desetitisíců akcií, ETF, měn, komodit a dalších instrumentů. Na investičním serveru Patria.cz v rámci této exkluzívní nabídky zpřístupní články a komentáře serveru Patria.cz i analýzy a investiční tipy a doporučení analytiků Patria Finance.

Dění na akciových trzích v únoru naplnilo titulky i obecněji zaměřených novin a zpravodajských serverů, které vývoj na nich nesledují pravidelně. Po mnoha měsících růstu na nová a nová historická maxima trhy prošly poklesem, který ceny v řadě případů dostal na úrovně, zajímavé k nákupu. Analytici Patria Finance pro klienty Patrie sestavují a neustále aktualizují investiční tipy, které stojí na dlouhodobé a stabilní perspektivě růstu a znamenají výnos navíc, obvykle v podobě atraktivní dividendy. Tyto investiční tipy dokáží přinést hodně zajímavé zisky, u těch nejlepších v řádu vysokých desítek procent. A to v situaci, kdy jsou trhy na svých maximech i v momentě, kdy jsou více rozkolísány. Právě o to zajímavější jsou nyní, když světové trhy i pražská burza z dosažených maxim „cukly“. Zkuste začít obchodovat s JISTOTOU - s Patrií.

Právě teď k tomu máte jedinečně atraktivní příležitost! Veškeré podobnosti k nabídce Patrie naleznete na www.patria-direct.cz/garance.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Investice:

Út 10:10  Nvidia: Zveřejnění nových AI čipů Research (J&T BANKA)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688