Nové školící středisko v Praze otevírá celosvětově známý výrobce automobilů

Letňany Business Park (LBP) se řadí mezi tzv. small business unit

Společnost Ford Motor Company, s.r.o. otevírá nové školicí centrum ve zcela nových prostorech v logistickém centru Letňany Business Park. První školení zde proběhne již 29. ledna 2018. Pronájem prostor zprostředkovala realitně poradenská společnost Cushman & Wakefield.

Ford Motor Company, s.r.o. přesouvá své školicí centrum po 22 letech z Mělníka do Prahy. Při výběru nových prostor bylo pro ni důležité hledisko dostupnosti a infrastruktury v rámci hlavního města.

„Našim cílem bylo vyhovět všem požadavkům klienta, které zahrnovaly lokalitu v centru Prahy s dostupnou infrastrukturou a možnost výstavby prostor přímo na míru. Hledali jsme v rámci celé Prahy. Všem těmto požadavkům nejlépe vyhovělo logistické centrum Letňany Business Park,” dodává Vít Zdráhal, konzultant ve společnosti Cushman & Wakefield, který se na transakci podílel.

Letňany Business Park (LBP), který se řadí mezi tzv. small business unit, je vyhledávanou logistickou lokalitou, která splňuje nejmodernější požadavky klientů. Park je zakomponován do konceptu města a je využíván několika významnými klienty. I z tohoto důvodu se LBP rychle rozvíjí. V následujících 2 letech očekává rozšíření o další etapy s možnosti dalšího pronájmu prostor.

Ford Motor Company, celosvětově známý výrobce automobilů, využívá národní školicí centra pro poskytování technického i netechnického školení, při kterém seznamuje servisní a prodejní personál autorizovaných prodejců s novými modely, technologickými novinkami, se sofistikovanou diagnostickou a moderními opravárenskými postupy. „Právě z důvodu dobré dostupnosti a požadavku na nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb bylo pro nás důležité přemístit toto školicí centrum do moderně koncipovaných a vybavených prostor ideálně v širším centru hlavního města,” dodává Václav Bejček, manažer technických služeb ve společnosti Ford Motor Company, s.r.o.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy