Volkswagen Financial Services (Volkswagen Financial Services)
Osobní finance  |  22.01.2018 11:36:34

Stále váháte jaký vůz vybrat? Zkuste online konfigurátory a kalkulačky


Kombi, hatchback, benzín, nafta, nebo alternativa? A co barva - stříbrná, černá či modrá metalíza? To jsou po finanční stránce další úvahy, se kterými při výběru nového vozu bojuje téměř každý. Málokdo má totiž opravdu  jasno. Pokud i vy stále přemýšlíte, jaký model a výbavu požadovat, velmi užitečným pomocníkem může být online konfigurátor vozu.

Český trh disponuje řadou nabídek jednotlivých výrobců automobilů a jako zájemce o nový vůz si můžete vybírat. Pokud vám vybavení vozu a nabídka nesedí, nezoufejte. Doby předem nadefinovaných vozů jsou  dávno pryč a vy si prostřednictvím online konfigurátoru můžete sestavit  vůz podle svých představ. 

Důležité je mít představu a rozpočet

Ještě předtím než vyzkoušíte online konfigurátor, je nutné ujasnit si, jaké vozidlo budete vlastně potřebovat a za jakým účelem. Je vaší preferencí velký kufr na rodinné nákupy? Pak bude jasná volba nejspíš kombi. Pro častější výlety do méně příznivějšího terénu pak SUV s pohonem na všechna kola a na každodenní dojížďku do práce postačí něco menšího.

„Nezapomínejte, že pořízení vozu představuje investici, kterou byste rozhodně neměli podcenit a uspěchat. Máte-li základní představu o voze, zvažte také finanční stránku, především akceptovatelnou měsíční splátku, formu financování a celkové provozní náklady,“ upozorňuje Lukáš Cankař.

V případě, že nemáte dostatek hotovosti na nový vůz, můžete využít kalkulačky na webových stránkách finančních společností. Nejširší síť dealerů a nabídku koncernových vozů má v Česku Volkswagen Financial Services. Pokud jste tedy milovníkem značek Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT nebo Porsche, zkuste financovat vůz prostřednictvím výhodného úvěru s benefity např. na dovybavení či operativním leasingem, ve kterém si individuálně nastavíte délku pronájmu.

 Pár jednoduchých kroků k vysněnému vozu

„Online konfigurátory jsou navrženy velmi intuitivně a provedou vás výběrem vozu krůček po krůčku. Velkým plusem je, že vás upozorní pokaždé, pokud vámi zvolenou kombinaci výrobce nenabízí,“ upozorňuje na výhody Cankař. Po výběru modelu vozu přichází na řadu výběr preferovaného paliva a převodovky. Již s touto volbou a výběrem výbavové linie vozu zjistíte, v jaké cenové rovině se nacházíte. V dalších krocích je pak zcela na vás, co za příplatkové prvky zvolíte – pokračujete přes laky, kola, interiér vozu až k výbavě zahrnující multimediální systémy, bezpečnostní a funkční výbavu, ale také estetické doplňky. Neměli byste zapomenout na asistenční služby a servisní balíčky pro bezstarostnou jízdu a mobilitu nejen na cestách. 

Ve všech krocích vždy vidíte cenu svého vysněného vozu a případnou měsíční splátku formou úvěru. Na konci celého procesu si konfiguraci můžete pro pozdější potřebu a přehodnocení uložit či vytisknout, případně odeslat e‑mailem. Pokud jste si jisti, že vůz chcete, můžete rovnou vyhledat prodejce ve svém okolí. 

O skutečnosti, že je výběr nového vozu velice snadný, se můžete přesvědčit sami prostřednictvím online konfigurátorů koncernových značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA a Volkswagen Užitkové vozy.

Volkswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services je přední finanční společnost specializující se na podporu prodeje dealerské sítě značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, DUCATI a ojetých automobilů. Nabízí produkty v oblasti úvěru, finančního leasingu, operativního leasingu a značkového pojištění. V rámci koncernových vozů nabízí tzv. značkové financování. Od svého vzniku v roce 1992 je společnost jedničkou na českém trhu ve financování osobních a užitkových vozů a zaujímá rovněž první místo v operativním leasingu.

Více informací na: www.vwfs.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688