Skandinávie u vás doma, přivítejte severský design

Patina severského dřeva

Polární záře, fjordy či Vikingové… tak k těmto pojmům, které se každému vybaví při vyslovení slova Skandinávie, nyní můžete přidat i nábytková dvířka! S foliovanými dvířky opatřenými patinací Scandia totiž vykouzlíte atmosféru skandinávského venkova přímo ve vašem interiéru!

„Patinace je unikátní povrchovou úpravou, která v sobě spojuje moderní technologické postupy i poctivou ruční práci a dokáže dodat nábytkovým dvířkům realistický vzhled přirozeně opotřebovaného dřeva, k jehož dosažení by jinak byly potřeba desítky let používání a působení vnějších vlivů,“ vysvětluje pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, a pokračuje: „Metoda spočívá v nanášení speciálně namíchané barvy, která posléze ručně stírána, přičemž částečně zůstává ve struktuře folie.“

Tento precizní proces dovede zcela věrně napodobit přirozené stárnutí přírodních materiálů, a dodá tak dvířkům originální šedavý nádech, který je tak typický pro tradiční nábytek severských interiérů!

•••

 TRACHEA, a.s.

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry