Párování sýru a vína - konkrétní příklady a doporučení
Jana Brožková, 26.10.2017
Společným jmenovatelem párování sýrů a vín je také jejich častá podobnost v chuti a aroma. „Někdy může vytvořit vzájemné spojení sýra a vína ještě zajímavějším kontrast jejich chutí. Např. kombinace výrazně slaného a pikantního modrého sýra se sladkým dezertním nebo s ledovým či slámovým vínem" vysvětluje Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Co je třeba vědět, než se pustíte do stavby skleníku, bazénu či chatky? Jak na drobné zahradní stavby podle nového stavebního zákona
- Dřevěná konstrukce při požáru mnohdy překoná ocelovou. Proč dřevostavba špatně hoří?
- Péče o drápky prospívá celkovému zdraví pejska. Jak na to?
- Podmořský svět, který léčí
- Pětina Čechů se chystá na změnu vytápění. Zájem roste o kombinace se solárními panely
- Flipování nemovitostí – vyplatí se vůbec někdy?