Inzerce (Inzerce)
Investice  |  25.10.2017 09:17:24, aktualizováno 02.11.2017 09:02:13REKLAMA

Už žádné zdlouhavé přepisování! Známe způsob jak ušetřit čas

Společnost ABBYY je světovým lídrem v optickém rozpoznávání znaků (OCR), digitálním zachycování dokumentů a zpracování formulářů, lingvistických technologiích a překladatelských službách. V současnosti více než 30 miliónů lidí ve 150 zemích používá produkty, řešení a služby ABBYY.

Jedním z nejznámějších produktů společnosti v Česku je program FineReader – nyní ve verzi FineReader 14.

FineReader je aplikace pro zvyšování produktivity při práci s dokumenty. Navýšení produktivity a úsporu času nám v rozhovoru potvrdil spokojený klient společnosti ABBYY Jan Hruška ze společnosti KLEMENT a.s. - ,, Hledali jsme způsob jak zvýšit efektivitu přepisování dokumentů do editovatelné podoby, přepisování bylo časově velmi náročné a objevovala se spousta chyb. Nyní stačí pár kliků a dokument je převeden.“

 

Další skvělou funkcí programu je výše zmíněný převod skenovaných dokumentů nebo PDF souborů do editovatelné podoby např. do Wordu nebo Excelu. ,,Převod dokumentů je pro nás velmi užitečnou funkcí, jelikož k nám chodí data od lékařů a externích firem. Dokud jsme nezačali s FineReaderem, používali jsme freewarové aplikace, jenže v dokumentech se poté vyskytovalo spoustu chyb. FineReader umí skvěle pracovat s češtinou a převody jsou z 99.9% správné.“ Uvedl další spokojený klient Bc. Jaroslav Koňák ze Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra.

Práci s češtinou si pochvalovala také Ing. Iva Hejnyšová z oddělení informatiky Krajského úřadu Královéhradeckého kraje. ,,Program skvěle pracuje s Českým jazykem, a to se často nevidí. Dalším velkým plusem je jednoduchost programu, ať již implementace nebo samotná práce. Veškeré základy se všichni naučili během krátkého školení.”

Návratnost investice do licence úzce souvisí s množstvím upravovaných dokumentů, které společnost potřebuje převádět a kontrolovat. Návratnost investice se u dotazovaných společností pohybovala od jednoho měsíce až po rok a půl.

Rychlost implementace a uvedení programu mezi uživatele splnila ve všech dotázaných společnostech očekávání, v některých společnostech jako např. ve Zdravotnickém zařízení Ministerstva vnitra rychlost implementace dokonce předčila očekávání.

Samostatné zaškolení uživatelů do programu bylo taktéž velmi jednoduché a rychlé. Díky přehlednému uživatelskému rozhraní zvládne program po krátkém zaškolení ovládat každý. Navíc celé rozhraní je plně modulární tedy si jej může každý uživatel upravit tak, jak sám potřebuje a jak mu to vyhovuje.

Všechny dotázané společnosti se však jednoznačně shodly na tom, že implementace programu FineReader měla na chod jejich společnosti dobrý vliv. ,,FineReader nám zjednodušil práci a ušetřil spoustu času.“ Uvedl Bc. Jaroslav Koňák ze Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra.

Na závěr bych ještě rád citoval Ing. Ivu Hejnyšovou z oddělení informatiky Krajského úřadu Královéhradeckého kraje: ,, Jestli potřebujete OCR a chcete funkční a dobrý program, který zvládne udělat čitelnou textovou vrstvu použijte ABBYY FineReader.“

ABBYY FineReader představuje komplexní řešení přepisu, porovnání a kontroly dokumentů. Trial verzi programu k vyzkoušení si můžete stáhnout zde.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688