CEMI (CEMI)
Osobní finance  |  11.10.2017 19:32:38

Studujte MBA a zvyšte svoji hodnotu na trhu práce

Praha, 11. října 2017 - Máte vystudovanou vysokou školu, ale rádi byste se vzdělávali dál? Chcete se dostat výš v kariérním žebříčku? Nebo si prostě jen rozšířit obzory, nenechat zakrnět mozkové buňky a posunout se dál? Pak je tu pro vás studium MBA. Na výběr je z celé řady oborů, různých délek i forem studia. Na vše dohlíží odborníci z praxe a studijní plán si přizpůsobíte na míru. Neváhejte ale dlouho, přihlašování ke studiu bude brzy končit.  

Studium MBA spočívá především o převedení teorie do praxe, přičemž výuka splňuje reálné požadavky na aktuální znalosti a dovednosti manažerů.  Mezi studenty se objevují jak zkušení manažeři s 10-15 letou praxí, tak i mladí absolventi škol, kteří se na manažerský post teprve připravují nebo usilují o postup v kariérním růstu. Pro první skupinu představuje MBA studium fázi, která jim má pomoci rozvinout interní projekty, navázat nové kontakty a předejít tzv. „profesní slepotě“. Oceňují především možnost konzultovat svůj byznys s nezávislými odborníky a uvědomují si, že celoživotní vzdělávání je pro ně osobně a jejich týmy cestou k dlouhodobému růstu. Hlásit se ke studiu však mohou i mladí středoškoláci s manažerskou praxí, kteří si chtějí rozšířit obzory o aktuální znalosti managementu, stačí, když dodají maturitní vysvědčení a profesní CV. Pro tuto skupinu studentů je MBA přípravou na skutečný pracovní život. Prestižní profesní program je připravuje do manažerských pozic, pomáhá jim zdokonalit se v obchodních stránkách a doplňuje jim informace potřebné pro oblast řízení.  Při studiu získají dobrou orientaci a potřebný nadhled v daném oboru. Některé instituce nabízí také dálkové vzdělání s možností online studia a dokončení v kratším časovém úseku, vhodné zejména pro vytížené uchazeče ze všech koutů republiky. Kromě profesního titulu vám studium MBA přinese konkurenční výhodu na trhu práce, otevře dveře k lepším pracovním pozicím, přinese větší finanční ohodnocení, podnikatelské sebevědomí, chuť se realizovat, pracovní a osobní kontakty a v neposlední řadě nové příležitosti vedoucí například i do zahraničí, protože MBA titul je u tamějších zaměstnavatelů velmi dobrou vizitkou.

Vzdělávat se může každý
Naučte se zvládat krizový management, osvojte si základy diplomatického protokolu nebo se seznamte s fungováním informačních a komunikačních technologií ve zdravotnictví. „Institut CEMI nabízí 8 atraktivních MBA oborů a 1 obor LLM. Všechny studijní programy jsou přizpůsobeny potřebám českých a slovenských manažerů. Studium probíhá online a trvá jeden rok. Novým bonusem pro naše studenty je zpřístupnění online knihovny BOOKPORT. Díky ní získají studenti přístup k více než 3 500 online titulů z oblasti byznysu a ekonomiky přeložených do českého jazyka! Uzavírka přihlášek do třináctého ročníku kurzů je již 18. října 2017. Nyní máte navíc unikátní možnost získat na akademický rok 2017/2018 slevu 20 000 , říká ředitel institutu CEMI Mgr. Štěpán Mika.

Central European Management Institut (neboli CEMI)

byl založen s cílem poskytovat MBA a LLM vzdělávání evropské úrovně, dostupné pro studenty z České republiky a Slovenska. S 242 úspěšnými absolventy a více než 260 současnými studenty patří mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele MBA a LLM studia ve střední Evropě.

Výuka je koncipována tak, aby umožnila profesní vzdělávání i časově vytíženým studentům. Pro tyto účely je na CEMI zaveden nejmodernější e-learningový systém Fronter, v němž jsou studentům zpřístupňovány všechny potřebné studijní materiály a další nezbytné informace a jejž mohou studenti využívat jak pro komunikaci s lektory, tak mezi sebou navzájem v rámci svých studijních skupin. Tento systém využívá například Vídeňská Univerzita, Univerzita v Lillehammeru či Cambridge ESOL.

CEMI je plně akreditovaným členem IADL (International Association for Distance Learning), členem EADL (European Association for Distance Learning), členem AIVD – Asociace Institucí Vzdělávání Dospělých ČR, členem AMSP (Asociace malých a středních podniků) a kolektivním členem ČMA (Česká manažerská asociace).

CEMI podporuje vzdělávání handicapovaných osob a v této oblasti dále spolupracuje také s Nadací Českého rozhlasu Světluška a občanským sdružením Život dětem. Kromě toho podporuje také nadační fond Dobrý anděl či organizaci Člověk v tísni.

Více informací na: www.cemi.cz

29.11. 15:23  mba (IvanK25)
29.11. 15:22  mba (IvanK25)







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688