Soutěž o kompost roku: Miss kompost 2017

Přihlášky můžete zasílat do 10. 10. 2017

Letos se uskuteční již 12. ročník soutěže o nejlepší kompost, který pořádá spolek Ekodomov. O co jde a jak se můžete zúčastnit?

Miss kompost je netradiční soutěž na podporu šíření myšlenky kompostování a sdílení dobré praxe. Třídění biomateriálu se stává samozřejmostí, stejně jako kompostování ve městě. Není tedy divu, že se do soutěže přihlašují i komposty z centra měst. Přihlásit se může každý, kdo kompostuje, zasláním fotografie soutěžního kompostu s krátkým popisem přes online přihlášku.

Přihlášky můžete zasílat do 10. 10. 2017

Letos se soutěží ve třech kategorií: Kompost roku (1. - 3. místo), kompost Facebooku (1. místo) a svojí samostatnou kategorii mají školy - Miss kompost škol (1. místo). O Miss kompost Facebooku rozhoduje počet lajků získaných na FB Miss kompost, kde najdete všechny přihlášené komposty. Dejte hlas kompostéru, který se Vám líbí! O dalších výhercích rozhoduje odborná porota sestavená z několika členů, svoji účast přislíbil například Ing. Petr Plíva z VÚZT.

Letošními partnery soutěže jsou výrobce zahradní techniky VARI a zahradního nářadí Fiskars. Mezi hlavní ceny patří křovinořez, rotační kypřič nebo elektrická pila, získat můžete ale i menší zahradní nářadí - nůžky na silné větve, teleskopický rýč nebo kompostové vidle.

Slavnostní vyhlášení soutěže proběhne 4. 11. 2017 v rámci KompostFESTu ve studiu Alta na Praze 7, kde na vás čeká odpoledne plné přednášek, workshopů, aktivit pro děti, koncert, tombola, samotné vyhlášení a mnoho dalšího.

Více informací najdete na www.misskompost.cz nebo na FB události Miss kompost 2017.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky