Nová dimenze sprchování: intuitivní ovládání a špičkový design

Vychutnejte si novou dimenzi ve sprchování

Ponořit se do nové dimenze sprchování – o tom je technologie GROHE SmartControl. Koncept „Stiskněte. Otočte. Sprchujte se.“ rozšířený o pestrou škálu nových modelů a možností. Kromě stylového nástěnného modelu je součástí rozšířené sady také model určený pro skrytou, podomítkovou instalaci. Možnosti přizpůsobení rozšíří nové, vysoce stylové bílé barevné provedení. Výsledkem je řada intuitivních ovládacích systémů s ještě pestřejším spektrem designových variant pro zaručeně dokonalý zážitek ze sprchování.

Na stěnu či pod omítku

Zákazníci i odborníci byli z řady ovládacích systémů GROHE SmartControl nadšení od samotného uvedení na trh. Nyní společnost GROHE představuje dva její nové přírůstky. Ten první v sobě kombinuje to nejlepší ze světů podomítkových a nástěnných sprchových systémů – veškeré trubky jsou ukryty ve stěně, avšak ovládací prvky jsou zavěšeny na zdi a tvoří tak současně praktickou polici pro sprchové gely či šampony. Druhý představený produkt, SmartControl Concealed, sází na eleganci. Obsahuje ta samá intuitivní otočná tlačítka, avšak celková konstrukce systému je mnohem více minimalistická. Jak je zvykem, oba nové modely jsou k dispozici v mnoha rozličných variantách. Čtvercové nebo kruhové tvary, chromová nebo bílá povrchová úprava – u tohoto nového ovládacího systému si můžete být jistí, že se stane perfektním doplňkem každé koupelny. Další novinkou je fakt, že hlavová sprcha Mono XXL je nyní k dispozici samostatně.

Harmonie či kontrast

Nově představené produkty této populární řady sprch poskytují náročným zákazníkům ještě větší svobodu při návrhu nové koupelny. Sprchové hlavice a baterie jsou nyní k dispozici nejen v oblíbené chromové povrchové úpravě, ale také ve stylově bílé. To umožňuje estetickou koordinaci s ruční sprchou, jejíž sprchová hlavice je rovněž k dispozici v bílé barvě. Chromové verze lze však také použít jako kontrastní prvky. Možností, jak reflektovat osobní styl zákazníka a jeho vkus je opravdu spoustu.

Inteligentní a intuitivní

Ovládací systémy GROHE SmartControl jsou nabité nejnovějšími německými technologiemi a jejich výroba podléhá těm nejpřísnějším standardům německého inženýrství. Tento přístup stvrzuje známka kvality „Made in Germany“. Základem jsou samozřejmě intuitivní otočná tlačítka, která uživateli umožňují ovládání jednotlivých sprch a jejich režimů pouhým dotykem prstu. Otáčení poté slouží k regulaci průtoku. Funkci jednotlivých tlačítek indikují jednoznačné piktogramy. Po vypnutí vody si systém zapamatuje naposledy nastavený proud vody, abyste při příštím použití nemuseli ztrácet čas jeho opětovným nastavováním. Skutečně vyjimečný sprchový zážitek, který pečuje o celé tělo, nabízí působivá hlavová sprcha GROHE Rainshower 360 Duo kombinující režimy proudu GROHE PureRain a GROHE Rain O2 se stimulujícím masážním proudem TrioMassage. Tento sprchový zážitek pro všechny smysly lze doplnit ruční sprchou GROHE Power&Soul. Technologie GROHE CoolTouch dále zabraňuje riziku popálení o vnější kovový povrch baterie.

Sprchovému systému GROHE SmartControl byla nedávno udělena prestižní cena Green Good Design Award za jedinečnou kombinaci stylového designu a intuitivního ovládání, kterým disponuje. Ocenění pořádá od roku 2010 Athenaeum – muzeum architektury a designu v Chicagu ve spolupráci s Evropským střediskem pro umělecký design a urbanismus. Stalo se velmi oblíbeným mezi příznivci designové filosofie, která kromě estetiky klade důraz také na ekologickou nezávadnost a trvale udržitelný rozvoj.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna