Designové dveře se zapuštěnými rozetami dají vyniknout klikám

Zapuštěné rozetové kování

Čisté linie dokonale hladkých dveří, jejichž plocha není nijak narušována zbytečnými vyčnívajícími prvky… to je trend dnešní doby, kterého můžete snadno docílit i ve vašem interiéru. Pomůže vám k tomu zapuštěné rozetové kování!

„Na rozdíl od klasických rozet, jejichž síla je sedm až deset milimetrů, se zapuštěné rozety vyznačují tím, že jsou plně vsazeny do plochy dveřního křídla a tvoří s ní jednu rovinu, díky čemuž může plně vyniknout krása designové kliky,“ vysvětluje pan Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování. Kování se zapuštěnými rozetami však oceníte i z praktického hlediska! Díky tomu, že z plochy dveří nic nevyčnívá, se nemusíte bát například případného zachycení oděvu při neopatrném pohybu či manipulaci s dveřmi.

Material & Technology s.r.o. – M&T

První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry