Posuňte hranici čistoty toalet

Taková toaleta se často označuje jako toaleta se systémem rimless. Její konstrukce je navržena tak, aby bylo jedním rovnoměrným opláchnutím celé mísy docíleno naprosté čistoty. Rychle, jednoduše a navíc s ohledem na úsporu vody. Nikde neulpívá špína ani nečistoty. Náročné a nepraktické čistění záhybů již není potřeba. Systém rimless zkrátka usnadňuje a především zrychluje péči o toalety s ohledem na zachování nejvyšších hygienických standardů.

Funkčnost a design

Čistění toalety nebylo nikdy snadnější. Již žádné záhyby, pod kterými se často usazují nečistoty a vodní kámen. Trendem jsou toalety bez oplachového kruhu. Jednoduché linie a dostatečně silný jednorázový oplach. To je systém rimless. Ve spojení s precizním zpracováním české keramiky vzniká unikátní dílo, které se stane chloubou vaší domácnosti. Hledáte-li WC, jehož čistění je snadné a rychlé, pak je Mio rimless trefou do černého. Ať už do domácností nebo veřejných prostor. Závěsný systém a rozměry 54 x 35 x 36 centimetrů navíc umožňují instalaci prakticky kdekoliv. Samozřejmostí je duální systém splachování ve verzi tří nebo čtyř a půl litru. Příkladem je toaleta Mio rimless, kterou kryje ultra tenké sedátko s poklopem se systémem Slowclose pro zpomalení zavírání bez nepříjemného hluku nebo poškození povrchu keramiky.

 

JIKA

Přední česká značka JIKA patří mezi jedny z nejrespektovanějších výrobců koupelnové keramiky, koupelen, obkladů a dlažeb. Firma vznikla roku 1878, kdy byl ve Znojmě založen první evropský závod na sanitární keramiku a nádobí. Pro své zákazníky je JIKA symbolem tradice a kvality. JIKA nabízí kompletní řešení pro vaši koupelnu, ať už disponujete velkým prostorem nebo potřebujete šetřit každý centimetr.

Více informací na: http://www.jika.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna