TNBiz (TN.cz)
Počasí zpravodajství  |  17.07.2017 09:48:14

Česko sežehne vlna veder, v týdnu vystoupá teplota až k 36 °C!


Do Česka začne proudit teplý vzduch z jihu a díky tomu na našem území výrazně porostou teploty, které se po většinu týdne budou držet kolem tropické třicítky. S vysokými teplotami se budou objevovat i bouřky, které by mohly být velmi silné, varuje ČHMÚ.

V pondělí vystoupá teplota k 22 až 26 °C, na většině území bude zpočátku oblačno, od severu by se na našem území měly objevovat srážky. K večeru by se mělo začít vyjasňovat.

V noci na úterý klesnou teploty k 15 až 11 °C, přes den pak vystoupají k 22 až 26 °C, na jihovýchodě by podle ČHMÚ mohlo být až 28 °C. Při zvětšené oblačnosti se budou ojediněle objevovat přeháňky a bouřky.

Už ve středu se citelně oteplí, v noci se budou teploty ještě pohybovat kolem 15 °C, přes den ale vystoupají k 28 až 32 °C. Přeháňky a bouřky by se měly objevovat zejména na horách, na většině území bude ale jasno až polojasno.

Ve čtvrtek by podle ČHMÚ mělo být největší horko z celého týdne, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 30 až 34 °C, na jihovýchodě by mohlo být až závratných 36 °C. Během dne začne v Čechách od západu přibývat oblačnost, později by se místy mohly objevit i silné bouřky.

I pátek bude ve znamení vysokých teplot, v noci se budou pohybovat kolem 20 až 15 °C, ve dne pak stoupnou k 24 až 29 °C, na východě pak může být až 32 °C. Na většině území by se měla držet oblačnost a místy se budou objevovat silné bouřky a přeháňky, na východě bude pršet jen ojediněle.

Stejné teploty by nás měly provázet i přes celý víkend, největší horko bude opět sužovat východ republiky, teploty opět vystoupají až k 32 °C. Místy se mohou objevovat bouřky a přeháňky.
 

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688