Na letišti vám mohou otevřít i zamčený kufr. Vyplatí se zámky s TSA systémem

Pokud se chystáte cestovat přes letiště Václava Havla, pořiďte si visací zámek s TSA systémem. Pražské letiště totiž začalo kvůli kontrole výbušnin namátkově otevírat kufry. A tak radí cestujícím, aby si zavazadla zabezpečili právě těmito speciálními cestovní zámky, které pracovníci letiště dokážou bez poškození odemknout a zase zamknout.

Zámky s TSA systémem jsou označeny znakem červeného diamantu a jdou otevřít speciálním klíčem, kterým disponují pouze oprávnění pracovníci letištní služby. Nehrozí tak, že vám při kontrole kufr poškodí. Pod značkou YALE je nabízí např. společnosti ASSA ABLOY.

Zámek je digitální a jeho tříčíselný kód jde kdykoliv změnit. Díky unikátnímu designu a barvě jej snadno rozpoznáte na letištních pásech. Zámek však můžete využít i k uzamčení skříněk, schránek ad.

Vybrat si můžete červenou, žlutou, nebo šedou variantu. Cenově vyjde na 254 korun.

FAB – tradiční česká značka zámků a cylindrických vložek

má za sebou více než stoletou historii. Od r. 1997 je součástí portfolia nadnárodního zámkařského koncernu ASSA ABLOY. Rychnovská továrna ročně produkuje přes 8 milionů cylindrických vložek, samozamykacích zámků, otvíračů dveří a kování, které míří do celého světa. Společnost sází na neustálou inovaci a vývoj. Úzce spolupracuje s vybranými zámečnictvími, jejichž prostřednictvím nabízí nejen široký sortiment výrobků, ale také profesionální servis a poradenství v oblasti zabezpečení.

Více informací na: www.fab.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky