Atypické prostory potřebují správné vytápění

Atypická otopná tělesa

Moderní dispoziční řešení interiéru vyžadují také další změny v různých oblastech, například ve vytápění. Velké prosklené plochy často nechají jen malou část obvodového zdiva, kam klasická otopná tělesa s horizontální instalací již nelze umístit. A právě pro tyto atypické prostory je určeno vertikální otopné těleso RADIK Premium.

Pro svislou montáž

Řada Radik Premium nabízí provedení s klasickým tvarováním, jemnými prolisy (LINE) či s úplně hladkou přední deskou (PLAN). Díky své délce od 400 mm a výšce až 2200 mm působí velmi elegantně i ve stísněných prostorách. Moderní spodní středové nebo spodní krajní připojení a atraktivní design poskytnou též požadovaný tepelný výkon. Alternativně lze využít i jeho horní středové nebo horní krajní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.

Je možné chtít od radiátorů i více. Ještě dokonalejším se stává díky možnosti potisku čelní desky. Plní tak více funkcí najednou, vyhřeje daný prostor a zároveň působí jako krásný obraz. Sami si můžete navrhnout a objednat nový designový prvek do vašeho interiéru.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika