Inzerce (Inzerce)
Investice  |  10.04.2017 09:00:30REKLAMA

Platformy pro binární opce

Co je atraktivní na obchodování s binárními opcemi? Za prvé si můžete vydělat peníze, aniž byste museli vycházet z domu. Obchodníci mohou obchodovat odkudkoli na světě, stačí vám jen váš počítač a přístup k internetu. Pokud chcete vydělávat maximum peněz, budete muset mít kvalitní software – například něco, co má platforma pro binární opce.

Jak by měla kvalitní platforma vypadat?

Obchodní platforma je program, který pomáhá obchodníkům s operacemi při nákupu a prodeji binárních opcí. Cílem tohoto softwaru je poskytnout data od investorů serverům obchodníků a nazpět co nejrychleji.

Společnosti poskytují dva druhy platforem: online a instalační. Instalační platformy zahrnují stažení a instalaci programu do vašeho počítače. Online platformy využívají webové aplikace ve vašem internetovém prohlížeči.

Online platformy jsou dominantnější. Makléři si je mohou vyvíjet sami, nebo kupovat od společností, které poskytují software. Za každých okolností by ale kvalitní platformy měly splňovat několik povinných požadavků.

Rychlost a spolehlivost – tyto faktory jsou nejdůležitější. Pokud je software pro obchodování příliš „těžký,“ při práci se objeví narušení, která povedou ke zpoždění při obchodování. Tím mohou klienti přijít o spoustu peněz.

Intuitivní rozhraní, které se snadno používá. Někdy obchod závisí na rychlosti poskytovatele, a když najít správné tlačítko trvá příliš dlouho, klient může promeškat správnou chvíli.

Nástroje analýzy. Pokud chceme dynamiku cen předpovídat a nejen odhadovat a chceme provádět přesné prognózy, je nutné mít dobrou analýzu. Proto je dobré, když má platforma indikátory a další nástroje (pro analýzu). V tomto případě obchodník nebude muset využívat žádné programy navíc, což je velmi užitečné.

Mobilní obchodování, které zajistí neustálý přístup k obchodovací platformě pomocí aplikace, je v dnešní době nepostradatelné. Pokud daný makléř nemá software pro mobilní obchodování, je lepší se mu vyhnout.

Top 3 online platformy

1 – SpotOption

Obchodní platforma SpotOption je relativně levný software, proto je vhodný pro mnoho makléřů. Ne vždy ale obchodníkům vyhovuje to samé, co makléřům. Jaké jsou tedy výhody a nevýhody SpotOption?

Nevýhody:

Nízká rychlost a spolehlivost. Investoři si stěžují, že je software často pomalý a trvá mu dlouho zpracovávat objednávky. V tomto případě je opravdu nemožné provádět krátkodobé transakce.

Nedostatek nástrojů technické analýzy. To znamená, že je potřeba provádět analýzy prognóz s pomocí jiných aplikací.

Výhody:

- Přístup ke dvěma stovkám aktiv a tuctům různých druhů binárních opcí.

- Možnost obchodovat na mobilních zařízeních. Jak ale obchodníci uvádějí, mobilní aplikace SpotOption není příliš stabilní.

2 - Tradologic

Toto je druhá nejpoužívanější platforma pro obchodování s binárními opcemi. Software je velmi podobný platformě SpotOption, takže si je obchodníci často pletou.

Nevýhody:

- Nedostatečná rychlost a spolehlivost. I přesto je Tradologic ve srovnání se SpotOption stále rychlejší a spolehlivější.

- Tato platforma nenabízí dokonce ani ty nejprimitivnější nástroje pro technickou analýzu.

Výhody:

- Jednoduché a intuitivní rozhraní.

- Možnost obchodovat na mobilních zařízeních.

3 - TechFinancials

Obchodníci na TechFinancials reagují pozitivně, což znamená, že je tento software nejlepším z běžně využívaných platforem.

Nevýhody:

- Tato platforma má komplikovanější a více matoucí rozhraní ve srovnání se SpotOption a Tradologic.

Výhody:

- TechFinancials překračuje analogy v rychlosti výkonu a spolehlivosti spojení se serverem.

- Má nástroje pro technickou analýzu.


Binatex

Pro vytvoření platformy, která uspokojí obchodníky, se makléř s binárními opcemi Binatex rozhodl nekupovat si finální produkt, ale vytvořit si vlastní software.

Proto je platforma Binatex v dnešní době nejpohodlnější.

Dodavatelské společnosti jsou v dnešní době zvýšeného obchodování přetíženy. Binatex ale není nikdy přetížen, bez ohledu na to, kolik aktivity na platformě probíhá!

Rozhraní se velmi dobře používá.

Platforma Binatex má všechny nástroje, které jsou mezi obchodníky oblíbené.

Tyto funkce platformy Binatex zajišťují, že je vhodná nejen pro zkušené obchodníky, ale také pro začátečníky. Spolupracujte pouze se spolehlivými společnostmi!

binatex.com

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688