Petr Hanisch (AliaWeb)
Cheb  |  12.03.1999 09:48:14

Komerční banka, a.s. - orgány správy a řízení emitenta

Komerční banka, a.s. - orgány správy a Řízení emitenta

a) Představenstvo

Představenstvo je statutárním orgánem KB, který řídí činnost banky na základě smluv o podmínkách výkonu funkce, které se členy představenstva uzavřela dozorčí rada. Představenstvo se dle stanov skládá ze sedmi členů, fyzických osob (v současné době pracuje prozatím v neúplném složení bez 1 člena). Je voleno na čtyřleté funkční období. Za čtyřleté funkční období se považuje doba mezi řádnou valnou hromadou banky, na které byli členové představenstva zvoleni, a řádnou valnou hromadou banky konanou ve čtvrtém roce po ní následujícím.

Složení představenstva:

JUDr. Ing. Jan Kollert,

předseda představenstva a generální ředitel KB.

Narozen v roce 1950, absolvent Vysoké školy ekonomické (Fakulta obchodní) a Právnické fakulty UK. V roce 1973 nastoupil do Československé obchodní banky, kde působil jako revident právního oddělení. V letech 1974 - 1990 pracoval nejprve v a. s. Fincom pro zahraniční obchod a poté, po administrativním sloučení, v podniku zahraničního obchodu Transakta, Praha. Od roku 1990 do roku 1992 byl náměstkem ministra zahraničního obchodu ČSFR. Od roku 1992 pracoval v HYPO-BANK CZ, a. s. Od 19. 6. 1998 je generálním ředitelem KB. Členem představenstva KB se stal 16. 7. 1998, dne 29. 7. 1998 byl zvolen předsedou představenstva.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

RNDr. Petr Budinský, CSc.,

člen představenstva a náměstek generálního ředitele KB.

Narozen v roce 1960, absolvent Matematicko-fyzikální fakulty UK. V letech 1984 - 1994 pracoval jako odborný asistent na ČVUT. Od 2. 7. 1993 byl členem dozorčí rady KB a od 11. 5. 1995 je členem představenstva a náměstkem generálního ředitele.

Členství v orgánech jiných společností: předseda Burzovní komory BCPP, a. s.

Podnikatelská činnost mimo KB: žádná.

Ing. Tomáš Doležal,

člen představenstva a náměstek generálního ředitele KB.

Narozen v roce 1957, absolvent Vysoké školy ekonomické Praha. Od roku 1981 pracuje v bankovnictví - nejprve v pobočce SBČS Praha 1, od r. 1985 v SBČS - v Hlavním ústavu pro ČSR. V KB pracuje od roku 1990 - vykonával funkci vedoucího oddělení, náměstka ředitele odboru, ředitele odboru, od 1. 11. 1993 byl vrchním ředitelem úseku bankovních služeb. Od 11. 5. 1995 je členem představenstva a náměstkem generálního ředitele.

Členství v orgánech jiných společností: místopředseda dozorčí rady I. S. C. MUZO, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Jaroslav Mareš,

člen představenstva a náměstek generálního ředitele KB.

Narozen v roce 1957, absolvent Vysoké školy zemědělské. V bankovnictví pracuje od roku 1981, nejprve v pobočce SBČS Cheb, od roku 1989 v SBČS - v Hlavním ústavu pro ČSR. V KB vykonával funkci ředitele odboru, vrchního ředitele pro úsek bankovních služeb. Od 2. 7. 1993 je členem představenstva a od 1. 11. 1993 náměstkem generálního ředitele.

Členství v orgánech jiných společností: předseda představenstva Svazu bank a pojišťoven.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Pavel Ševčík,

člen představenstva.

Narozen v roce 1952, absolvent Vysokého učení technického v Brně (obor technická kybernetika) a postgraduálního studia na VŠE v Praze. V letech 19771982 pracoval jako vedoucí útvaru analýzy a programování ve Zbrojovce Vyškov, od roku 1983 do roku 1989 byl ekonomickým poradcem, ekonomem a analytikem ve státní správě, v letech 19901991 zastával funkci ředitele sekretariátu a poradce místopředsedy vlády ČR. Od roku 1991 začal pracovat v bankovnictví - IPB Group. Do roku 1993 byl vrchním ředitelem úseku marketingu, organizace a personalistiky v Investiční a Poštovní bance, a. s., od roku 1993 do roku 1995 byl vrchním ředitelem finančního úseku Investiční a Poštovní banky, a. s.. Od roku 1995 do února 1999 byl místopředsedou představenstva a generálním ředitelem Českomoravské hypoteční banky, a, s, IPB Group.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady Podniku výpočetní techniky, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Ladislav Vinický,

člen představenstva a náměstek generálního ředitele KB.

Narozen v roce 1959, absolvent Vysoké školy zemědělské, Fakulty provozně ekonomické a postgraduálního studia na VŠE se zaměřením na hospodářskou politiku a dále na management výrobních procesů. Od ukončení VŠZ v roce 1985 až do roku 1990 pracoval v podniku Transporta Chrudim. V roce 19901991 pracoval ve Federálním cenovém úřadu, později začleněném do Federálního ministerstva financí. V letech 19921993 byl ředitelem zahraničního úseku v České bance, a. s. Od dubna 1993 pracoval jako ředitel úseku kapitálového trhu v HYPO-BANK CZ, a. s., Praha, 100% dceřiné společnosti Bayerische Hypoteken und Wechsel Bank, AG, Mnichov. V průběhu praxe u této zahraniční banky absolvoval řadu seminářů v zahraničí, pořádaných jak mateřskou bankou, tak jinými finančními institucemi. Dne 2. září 1998 byl dozorčí radou KB zvolen členem představenstva KB.

Členství v orgánech jiných společností: člen správní rady JAMU Brno, člen představenstva MHF Pražské jaro.

Podnikatelská činnost: žádná.

b) Dozorčí rada

Dozorčí rada je kontrolním orgánem banky a orgánem zastupujícím zájmy akcionářů. Dohlíží na výkon působnosti představenstva a uskutečňování podnikatelské činnosti banky. Dozorčí rada se skládá z dvanácti členů, fyzických osob, kteří jsou voleni na čtyřleté funkční období. Za čtyřleté funkční období se považuje období mezi řádnou valnou hromadou banky, na které byli členové dozorčí rady zvoleni, a řádnou valnou hromadou banky konanou ve čtvrtém roce po ní následujícím. Dvě třetiny členů dozorčí rady jsou voleny valnou hromadou, jednu třetinu, tj. čtyři členy volí zaměstnanci banky.

Složení dozorčí rady:

Doc. Ing. Karel Kopp, CSc.,

předseda dozorčí rady.

Narozen v roce 1948, absolvent Vysoké školy ekonomické. Do roku 1990 byl odborným asistentem na VŠE, v letech 1990 - 1992 poradcem Úřadu vlády ČSFR, v letech 1992-1995 poradcem firmy A.T. KEARNEY, Management Consulting. V letech 1992 - 1997 předseda, resp. člen představenstev v podnicích Šroubárna Turnov, a. s., ATESO, a. s., Česká zbrojovka Uherský Brod, a. s., UNEX, a. s., Transporta Chrudim, a. s., Janka Radotín, a. s., v roce 1995 - 1998 předseda představenstva a generální ředitel a. s. Český investiční trust - finanční poradenství.

Členství v orgánech jiných společností: předseda dozorčí rady Český investiční trust - Investiční společnost, a. s., předseda dozorčí rady CPH, a. s., předseda dozorčí rady Madson Taylor, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Petr Čermák,

místopředseda dozorčí rady.

Narozen v roce 1953, absolvent Vysoké školy ekonomické, obor ekonomické informace a kontrola. Pracoval na federálním ministerstvu financí, od roku 1991 na ministerstvu pro správu národního majetku a jeho privatizaci. V současné době pracuje na FNM ČR, kde zastával funkci prvního místopředsedy výkonného výboru FNM ČR.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady Unipetrol, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

JUDr. Miroslav Bartoň,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1960, absolvent Právnické fakulty UK. . Od roku 1982 pracoval jako justiční čekatel u Obvodního soudu pro Prahu 8 a Obvodního soudu pro Prahu 1. V roce 1985 byl jmenován soudcem. Byl předsedou senátu na občanskoprávním úseku Obvodního soudu pro Prahu 1, kde pracoval do roku 1992. Od března 1992 je advokátem a společníkem advokátní kanceláře Bartoň - Suchá.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady Le cygne sportif group, a. s., člen dozorčí rady PRIOR Česká republika, a. s., člen dozorčí rady Potraviny Turnov, a. s.

Podnikatelská činnost:

JUDr. Ing. Miloslav Fiedler,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1943, absolvent Vysoké školy chemicko technologické a Právnické fakulty UK. Pracoval v ČKD Slaný, v Severočeských chemických závodech. V letech 1975 - 1981 výzkumný pracovník ve Výzkumném ústavu technicko-ekonomickém, v letech 1982 - 1990 vedoucí výzkumný a vývojový pracovník v Ústavu pro využití výpočetní techniky v řízení. Od ledna do března roku 1991 byl vedoucím odborným referentem specialistou na Ministerstvu pro správu národního majetku a jeho privatizaci ČR. Od března 1991 do července 1998 byl ředitelem Finančního ředitelství v Praze. Od srpna 1998 je prvním náměstkem ministra financí.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady EGAP, a. s., předseda dozorčí rady Konsolidační banky, s. p. ú.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Jarmila Hanáková,

členka dozorčí rady.

Narozena v roce 1935, absolventka Vysoké školy ekonomické. Pracovala v SBČS, v pobočce Přerov, od roku 1991 do odchodu do důchodu v KB. V letech 19921993 byla místopředsedkyní dozorčí rady KB.

Členství v orgánech jiných společností: členka dozorčí rady Precheza, a. s.

Podnikatelská činnost: auditorka.

Doc. RNDr. Jan Hanousek, CSc.,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1963, absolvent Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy. Působil jako pedagog na Matematicko-fyzikální fakultě UK, přednášel na VŠE, od roku 1992 vyučuje na postgraduálním studiu v CERGE UK Praha. Od roku 1993 působil jako vědecký pracovník Národohospodářského ústavu Akademie věd ČR. V současné době je pedagogem CERGE UK Praha.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

PhDr. Marie Klucová,

členka dozorčí rady.

Narozena v roce 1940, absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. Pracovala v psychologickém, pracovněprávním a sociálním poradenství. Od roku 1990 je pracovnicí Odborového svazu pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví, v současné době jeho předsedkyní.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Evžen Kočenda, Ph.D., M.A.,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1963, absolvent Vysoké školy ekonomické, University of Toledo a University of Houston. V letech 19851991 pracoval v Intersigmě Ltd., v letech 19911992 byl ředitelem firmy GEAtrade. Působil jako odborný vědecký asistent University of Toledo, v letech 1992 - 1996 jako odborný vědecký asistent University of Houston. Od roku 1996 je zástupcem ředitele pro výzkum v CERGE UK a zástupcem ředitele pro výzkum v Národohospodářském ústavu Akademie věd ČR.

Členství v orgánech jiných společností: předseda dozorčí rady SPT Telecom, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Antonín Koláček,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1959, absolvent Vysoké školy chemicko-technologické. Pracoval na generálním ředitelství Čokoládoven Modřany, v letech 19901992 pracoval v KB, naposledy jako vrchní ředitel pro personální úsek. Poté vykonával funkci předsedy představenstva a generálního ředitele Všeobecné sociální pojišťovny Vyšehrad, a. s. Nyní je předsedou představenstva a výkonným ředitelem Mostecké uhelné společnosti, a. s.

Členství v orgánech jiných společností: předseda představenstva Bankovní akademie, a. s., předseda představenstva Mostecké uhelné společnosti, a. s., předseda představenstva MV INVEST, a. s., člen představenstva České báňské společnosti, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Prof. JUDr. Karel Malý, DrSc.,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1930, absolvent Právnické fakulty UK. Od ukončení studia až do roku 1990 působil na Právnické fakultě UK, katedře právních dějin, jako asistent, odborný asistent a docent. V roce 1990 mu byl udělen titul profesora právních dějin. Od roku 1990 je ředitelem Ústavu právních dějin, v letech 19901994 byl prorektorem Univerzity Karlovy pro vědeckou práci, od roku 1994 je rektorem Univerzity Karlovy. V letech 19901993 byl předsedou Rady vysokých škol, od roku 1992 je předsedou České komise pro vědecké hodnosti a předsedou redakční rady Právně - historických studií.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady MAFRA, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Prof. MUDr. Pavel Pafko, DrSc.

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1940, absolvent Fakulty všeobecného lékařství v Praze. Pracoval jako asistent Anatomického ústavu Fakulty všeobecného lékařství, od roku 1966 pracoval na III. chirurgické klinice. V letech 1968 - 1969 působil v krajské nemocnici v Nordhornu (SRN). V roce 1990 byl jmenován profesorem. V současné době je přednostou III. chirurgie FN MOTOL.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

Mgr. Radek Pokorný,

člen dozorčí rady.

Narozen v roce 1969, absolvent Právnické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Brně a Právnické fakulty UK v Praze. Od roku 1992 pracoval jako právník a později jako vedoucí pražské pobočky realitní kanceláře Investiční banky, a. s., IB Real, V letech 19931995 byl advokátním koncipientem v Advokátní kanceláři Rychetský a Hlaváček. Od ledna 1996 je soukromým advokátem, společníkem Advokátní kanceláře Pokorný, Wagner spol.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: advokát.

c) Vedení KB

JUDr. Ing. Jan Kollert,

generální ředitel

(viz předseda představenstva).

RNDr. Petr Budinský, CSc.,

náměstek generálního ředitele

(viz člen představenstva).

Ing. Oldřich Dobrý, CSc.,

ředitel úseku restrukturalizace.

Narozen v roce 1949, absolvent ČVUT - Fakulty strojního inženýrství (obor ekonomika a řízení). Aspiranturu absolvoval na Vysoké škole ekonomické. V bankovnictví pracuje od roku 1979 - v SBČS, Investiční bance, Bayerische Landesbank a od roku 1993 v KB jako ředitel odboru restrukturalizace. Výkonným ředitelem úseku restrukturalizace byl jmenován v lednu 1997.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady Tatra Nový Jičín, a. s., člen dozorčí rady ALL IN, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Tomáš Doležal,

náměstek generálního ředitele

(viz člen představenstva).

Ing. Pavel Kalvoda

ředitel divize podnikové bankovnictví.

Narozen v roce 1965, absolvent VŠE, obor ekonomika průmyslu. Po ukončení VŠE pracoval jako ekonom v ČKD Elektrotechnika, a. s. Od roku 1992 pracoval více než rok v zahraničním úseku Agrobanky, a. s. Po krátkém působení v Citibank, a. s., nastoupil v roce 1993 do České spořitelny, a. s., kde poslední 2 roky vykonával funkci ředitele odboru úvěrových obchodů centrály. Od poloviny října 1998 je ve funkci obchodního ředitele divize podnikové bankovnictví KB, a. s.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady CAC Leasing, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná

Ing. Radomír Lašák,

ředitel divize finanční trhy.

Narozen v roce 1965, absolvent Vysoké školy ekonomické, obor ekonomika průmyslu a Prague International Business School - MBA program. Po ukončení VŠE pracoval v pobočce Komerční banky, kde poslední rok vykonával funkci asistenta ředitele divizní pobočky Ústí nad Labem. V roce 1995 nastoupil na centrálu KB na funkci ředitele odboru správa a vypořádání. V říjnu 1997 byl jmenován vrchním ředitelem a dne 3.3.1999 ředitelem divize finanční trhy.

Členství v orgánech jiných společností: člen dozorčí rady IPS, a. s., člen dozorčí rady České pojišťovny, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Jaroslav Mareš,

náměstek generálního ředitele

(viz člen představenstva).

Ing. Peter Palečka,

ředitel úseku strategie finanční skupiny a privatizace.

Narozen v roce 1959, absolvent VŠE, obor zahraniční obchod. Po ukončení VŠE pracoval v organizacích zahraničního obchodu Petrimex a Technoexport. Od roku 1990 působil jako ředitel odboru mnohostranné obchodní politiky na federálním ministerstvu zahraničního obchodu a v letech 1992 - 1998 jako stálý představitel ČSFR, resp. České republiky při Všeobecné dohodě o clech a obchodu (GATT), resp. při Světové obchodní organizaci (WTO) v Ženevě. V srpnu 1998 byl jmenován ředitelem odboru finanční skupiny a privatizace a od 1. 2. 1999 ředitelem výše zmíněného úseku.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

JUDr. Ing. Otakar Schlossberger,

ředitel úseku bankovních služeb.

Narozen v roce 1958, absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze a Právnické fakulty Univerzity Karlovy Praha. V bankovnictví pracuje od roku 1981, nejprve v pobočce SBČS Bruntál, později přestoupil v rámci SBČS na Hlavní ústav pro ČSR, kde pracoval v různých ekonomických funkcích. V KB pracuje od jejího vzniku, od r. 1990. V listopadu 1991 byl jmenován ředitelem odboru platební operace a s účinností od 1.7. 1997 pak výkonným ředitelem úseku bankovních služeb. V současné době působí také jako odborný asistent na katedře bankovnictví Vysoké školy ekonomické Praha a dále je členem lektorského sboru Bankovního institutu, a. s. Praha.

Členství v orgánech jiných společností: místopředseda dozorčí rady Komerční pojišťovny, a. s. Praha, člen dozorčí rady Komerční banky Bratislava, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Petr Smejkal,

ředitel odboru účetnictví - pověřen řízením finančního úseku.

Narozen v roce 1960, absolvent Vysoké školy ekonomické, obor ekonomika průmyslu. Od roku 1983 pracoval v podniku Geodézie Liberec ve finančním úseku. Od. roku 1988 pracoval jako vedoucí oddělení nepřímých daní na Finančním úřadě v Liberci. tel odboru správa úvěrového portfolia. Od 1. 7. 1996 je výkonným ředitelem úseku řízení klientských rizik. V roce 1993 nastoupil do KB jako vedoucí daňového oddělení, od roku 1995 vykonává funkci ředitele odboru účetnictví. Dne 5. 1. 1999 byl pověřen vedením finančního úseku.

Členství v orgánech jiných společností: předseda dozorčí rady Penzijního fondu KB, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Josef Snopek,

ředitel úseku řízení klientských rizik.

Narozen v roce 1950, absolvent Vysoké školy ekonomické. V bankovnictví pracuje od roku 1973, nejprve v pobočce SBČS Praha 1, od roku 1990 v centrále Komerční banky, a. s. jako vedoucí oddělení úvěrů soukromým podnikatelům, později jako ředitel odboru správa úvěrového portfolia. Od 1. 7. 1996 je výkonným ředitelem úseku řízení klientských rizik.

Členství v orgánech jiných společností: předseda dozorčí rady Keramiky Horní Bříza, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Pavel Ševčík,

(viz člen představenstva).

JUDr. Zdeněk Šimek,

ředitel úseku personálního.

Narozen v roce 1944, absolvent Fakulty právní VŠ SNB v Praze. V letech 1968 - 1986 pracoval na federálním ministerstvu vnitra, na úseku utajovaných skutečností. Od roku 1987 do roku 1992 působil na federálním ministerstvu zahraničního obchodu jako vedoucí diplomatického protokolu a ředitel odboru. Po rozpadu federace pracoval ve funkci zástupce ředitele personálního odboru na Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR až do července 1998, kdy přešel do KB. Od 1. 10. 1998 je výkonným ředitelem úseku personálního.

Členství v orgánech jiných společností: žádné

Podnikatelská činnost: žádná

Ing. Martin Škopek,

ředitel divize bankovnictví pro občany a podnikatele.

Narozen v roce 1967, absolvent Vysoké školy ekonomické, Fakulty obchodní. Od roku 1990 je zaměstnancem KB, kde působil v různých funkcích až do funkce ředitele odboru organizace a řízení Od 1. 7. 1996 je obchodním ředitelem divize bankovnictví pro občany a podnikatele.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Miloslav Šum,

ředitel úseku podpůrných služeb.

Narozen v roce 1947, absolvent Vysoké školy ekonomické. V bankovnictví pracuje od roku 1969, nejprve v pobočce SBČS Děčín, od roku 1980 ve funkci ředitele, od roku 1985 v SBČS - v Hlavním ústavu pro ČSR ve funkci náměstka generálního ředitele. V KB pracuje od jejího založení ve vedoucích funkcích, nejprve vykonával funkci náměstka generálního ředitele KB, v roce 1991 byl jmenován vrchním ředitelem a 1. 7. 1996 výkonným ředitelem úseku podpůrných služeb.

Členství v orgánech jiných společností: předseda dozorčí rady Bankovní ochranné služby, a. s.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Pavel Veselý,

ředitel úseku informačních služeb.

Narozen v roce 1951, absolvent ČVUT. Fakulty elektrotechnické, obor sdělovací technika. V bankovnictví pracuje od roku 1977 (SBČS) v různých funkcích spojených s rozvojem, podporou a provozem informačních technologií. Po vzniku KB byl v roce 1990 jmenován ředitelem Centra automatizace KB. Od 1. 2. 1999 byl jmenován ředitelem úseku informačních služeb.

Členství v orgánech jiných společností: žádné.

Podnikatelská činnost: žádná.

Ing. Ladislav Vinický,

městek generálního ředitele

(viz člen představenstva).

 

V Praze dne 9. 3. 1999

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Cheb:

07.07.1999  Vyřazení cenných papírů z trhu RM-S (7.7.1999) Ing. Jaroslav Šírek (RM-Systém a.s.)
26.05.1999  Města prodala svůj podíl v ZČE do Německa Dagmar Vránová (ČEKIA, a.s.)
27.04.1999  Plzeňský Prazdroj, a.s. – struktura akcionářů Petr Hanisch (AliaWeb)
15.12.1998  Usnesení mimořádné valné hromady IPS a. s. Petr Hanisch (AliaWeb)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688