Vánoční stromečky online: řezané a s doručením domů

Vánoční stromečky koupíte online

Vánoce už klepou na dveře a fronty u pokladen jsou čím dál únavnější. Jestli vás čeká nákup živého vánočního stromečku, je to ještě náročnější. Ne všude lze vybrat požadovanou velikost a druh stromku, doprava domů také bývá často poměrně složitá. Hornbach vychází svým zákazníkům vstříc, a  zavedl možnost nákupu řezaných vánočních stromků také on-line s doručením domů.

V předvánočním období se většina z nás toho snaží stihnout co nejvíce a využít každé možnosti ušetřit čas. Pro příznivce přírodních vánočních stromků bývá jejich výběr tím nejzásadnějším úkolem. „Největší zájem je o dánské jedle Nordmann Gold velikosti 130 – 170 cm,“ uvádí Matouš Beneš, vedoucí eshopu v projektových marketech Hornbach.

Z pohodlí domova

V případě, že nechcete zbytečně ztrácet čas zdlouhavým výběrem stromku, nebo nevíte jak jej dostat až domů, lze využít možnosti jeho nákupu on-line s doručením domů. „Zákazníci si mohou v klidu domova vybrat a koupit vánoční stromek, který jim zároveň doručíme. Vyhnou se tak zbytečnému stresu a zároveň ušetří čas, který budou moct věnovat svým blízkým a přátelům,“ vysvětluje Matouš Beneš a dodává: „Stromky budou v on-line prodeji za stejnou cenu jako v prodejnách.“




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky