Vydělávejte na krátkodobých pronájmech v Brně

REKLAMA       Jiřina Kavková, 23.11.2016
Vydělávejte na krátkodobých pronájmech Stále více lidí investuje své peníze do nemovitostí. Finance mají bezpečně uložené a byt chytře vydělává. Nemusíte se omezovat pouze na dlouhodobý pronájem. Peníze poměrně rychle získáte, pokud začnete pronajímat byt v rámci Airbnb. Jak na to?

Zaměřte se na turisty

Klasický pronájem není jedinou možností, jak využijete byt na investici. Brno je druhé největší město České republiky a ročně přivítá několik tisíc turistů, kteří sem přicestovali za památkami. Především mladí lidé dnes hodně cestují a řada z nich nechce bydlet v hotelech a hostelech. Preferují autentické ubytování, které je většinou komfortnější a mnohdy levnější. I za tímto účelem můžete nakoupit byt, který vám bude vydělávat.

Co hraje roli?

Jestli si turisté vyberou zrovna váš byt, záleží na vás. Kdo je vaší cílovou skupinou si ideálně promyslete již v začátku nebo si s výběrem nechte poradit. Speciálně za účelem pronájmu bytu na Airbnb se vám vyplatí koupit nemovitost na co nejatraktivnějším místě. Luxusní adresa v centru města přitáhne pozornost. Nejlépe velmi blízko městské hromadné dopravy. Nejste-li si jísti výběrem, Fincentrumreality nabízejí prodej bytů v Brně a s investicí vám bez váhání poradí.  

Hypotéky na hranici minima

Nemovitost byste měli mít v perfektním stavu. Koupíte-li starší byt, rozhodně vám jeho cenu následně zvýší kompletní rekonstrukce. Prvotní investice se vám brzy vrátí. Chytře řešený byt, moderní vybavení, rozloha a případný výhled to všechno zvedá pozdější cenu za pronájem. Přes Airbnb cestují páry, celé party nebo jednotlivci. Největší zájem tradičně bývá o byty 2kk. Poptávka je vysoká, hypotéky se stále pohybují na hranici minima a do nemovitostí se vyplatí zainvestovat právě teď. Na nic proto nečekejte.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky