Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  08.11.2016 14:07:55

AXA ČR a SR bude mít nového generálního ředitele, Martina Vogla vystřídá Robert Gauci z italské AXA

S účinností od 15. listopadu 2016 vystřídá Martina Vogla na postu generálního ředitele AXA ČR a SR Robert Gauci (po schválení ČNB), který přichází z AXA One Italy. Martin Vogl, který působil na pozici generálního ředitele pro Českou republiku a Slovenskou republiku od roku 2011, se z rodinných důvodů rozhodl přestěhovat do Švýcarska, kde přijme novou profesní výzvu jako výkonný předseda představenstva švýcarské rodinné firmy v oblasti finančních služeb.

Od roku 2013 vedl Robert Gauci transformaci obchodních procesů, IT, digitalizace a využívání dat v AXA Italy. Svoje rozsáhlé zkušenosti z pojišťovnictví a finančních služeb získával nejen v AXA, ale také v různých manažerských pozicích včetně postu generálního ředitele pro Itálii ve společnosti Alico/MetLife. Jeho široké znalosti transformačních procesů a rozvoje obchodu budou jeho největším přínosem pro AXA ČR a SR. Robert Gauci bude pokračovat v naplňování strategie AXA ČR a SR do roku 2020, jejímiž prioritami jsou zlepšování klientského servisu, kvalitní zajištění životních rizik, dlouhodobé spoření a investování a obchodní růst v segmentech nemocenského, úrazového a majetkového pojištění. Další ambicí nového generálního ředitele je zrychlení digitalizace komunikace a služeb, které by mělo výrazně podpořit růst profitability v klíčových segmentech v obou zemích.

„Jsem velmi dobře obeznámen s výsledky české a slovenské AXA za posledních pět let a rád bych pokračoval v  rozvoji strategie, která je plně v souladu s mým vnitřním nastavením a očekáváním. Těším se na spolupráci s českým a slovenským týmem a věřím, že se nám společně podaří strategii naplňovat i do budoucna,“říká Robert Gauci.

Martin Vogl přišel do skupiny AXA v roce 2001 s bohatými zkušenostmi z oblasti managementu a investičního poradenství, před příchodem do České republiky byl klíčovým manažerem pro investice a bankovní strategie AXANěmecku. Pozici generálního ředitele společnosti AXA ČR a SR převzal Martin Vogl v roce 2011. Vedení AXA v Česku a na Slovensku v čele s Martinem učinilo ze společnosti jednoho z významných hráčů na trhu a lídra v oblasti inovací na trhu finančních služeb, dosahujícího velmi dobrých finančních výsledků.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688