Oblíbená svítidla nově v úspornější LED verzi

REKLAMA       Jiřina Kavková, 29.9.2016

Doba a vývoj jdou rázně dopředu ve všech technologických oblastech, ne jinak je tomu v sektoru zabývajícím se výrobou svítidel všeho druhu. Lidé nemají času nazbyt, a tak se snaží strávit výběrem světel co nejméně času.

Obracejí se proto na již ověřené české výrobce a jejich kvalitní produkty. V nejlepším případě jim kupovaná světla dokáží nabídnout něco navíc, ideálně dlouhodobou úsporu peněz, kterou žádný z nich nepohrdne.

Výrobci tak reagují na přání domácností tím, že pečlivě vybírají svá nejúspěšnější a neoblíbenější svítidla a nabízejí je v nové verzi. Ta následuje potřeby dnešní doby, svítidla jsou tedy kvalitní, dlouho vydrží, poskytují dostatečné světlo a zároveň šetří elektřinu.

To vše díky výměně zdrojů. Klasická zářivková svítidla jsou tak nově v nabídce jako LED světla. Oproti svým starším jmenovcům přitom dokáží ušetřit až 80 % energie, což není zanedbatelné procento, ať už máte rodinný dům či menší byt.

Stejná svítivost, větší úspora

I přes velkou úsporu dosahují LED svítidla stejné svítivosti, jako ta s obyčejnou žárovkou. Rozdíl mezi starší verzí oblíbeného svítidla od českého výrobce Fulgur Berta a tou novější tak s trochou nadsázky poznáte až poté, co vám přijde účet za elektřinu.

Pokud jste si nedávno nová interiérová světla pořídili, nemusíte zoufat. Kulatá svítidla si můžete doma jednoduše upravit tak, aby i ona šetřila energii. Stačí zakoupit správnou velikost LED světelného zdroje a nahradit jím ten původní, zářivkový.

Vše přitom zvládnete za několik minut a můžete ihned začít šetřit nejen elektřinu, ale především své peníze pomocí úsporné LED technologie.

 

Chcete se nejen o LED svítidlech dozvědět více? Sledujte blog odborníků na svítidla. 

  

Meta popisek:

Oblíbená svítidla v nové úspornější LED verzi

Vývoj jde dopředu mílovými kroky a stejně tak nároky na svítidla. Nově tak seženeme oblíbená zářivková svítidla také v úspornější LED verzi.

Led světelné zdroje, fulgur berta, led svítidla, zářivková svítidla, česká světla, led interiérová svítidla, kvalitní svítidla, úsporná svítidla



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry