Veletrh FOR ARCH nabídne přehlídku novinek

 Dvě horké novinky ze světa oken budou představeny na 27. ročníku veletrhu FOR ARCH. Pro hliníková okna je to exkluzivní bezrámové velkoformátové zasklení DAFE PERSPECTIVE. Pro sortiment plastových profilů bude prezentována nová povrchová úprava oken PROGRESS, která snižuje teplotu okenního rámu až o 15 °C. 

Letošní ročník veletrhu FOR ARCH nabídne, mimo jiné, přehlídku exkluzivních řešení bezrámového velkoformátového zasklení. „Výrobkem DAFE PERSPECTIVE jsme reagovali na časté požadavky architektů na stále užší rám okna. Nyní jsme totiž schopni vyrobit zasklení prakticky bez viditelného rámu, což je velmi efektní. Nejvíc tento prvek vynikne na velkých formátech oken. Ve spojení s posuvnými otvíravými prvky jsme vytvořili produkt, který drží krok se současnými architektonickými trendy. A navíc velkoformátový design není koncipován na úkor tepelné izolace okna, tudíž jsou zachovány i výborné izolační vlastnosti použitých skel,“ uvádí Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST.

Okna PROGRESS z vysoce kvalitního plastového profilu představíme v nových povrchových úpravách. Designové folie určené pro povrch rámu okna mají speciální složení, které snižuje tepelné namáhání plastových profilů vlivem slunečního záření. Toto provedení snižuje ohřev vlastního povrchu až o 15 °C. Na rozdíl od nekvalitních oken si tak tyto profily zachovávají svojí barevnost a tvar. Novinkové povrchové úpravy jsou navíc doplněny dvěma novými barevnými provedeními – irským dubem a metalickou šedo-černou barvou Alux Db 703, imitující jemně strukturovaný kovový povrch,“ uzavírá Ing. Culka pozvánku do expozice.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky