Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Auto Moto  |  02.09.2016 21:22:00

Tour de Fleet 2016 jde do podzimní části

Osmého září začíná podzimní část seriálu Tour de Fleet 2016, akcí na podporu prodeje automobilů ve firmách pod patronací časopisu FLEET firemní automobily. Po Brnu, Mostu a Olomouci zamíří Tour de Fleet do středních Čech, konkrétně do obce Dolní Břežany na jižním okraji Prahy, kde se koná letos druhá tematická akce pod názvem Technologický den 2016.

Opět se tu sejdou zástupci firem, které zajímají nové trendy a produkty v oblasti osobní i lehké nákladní dopravy, a zástupci široké dodavatelské sféry. Název akce předjímá hlavní téma, a tím jsou tentokrát technologie.

„Když jsme vybírali lokalitu pro Technologický den, chtěli jsme najít příznačné místo, které toto téma symbolizuje. Navíc jsme chtěli akci umístit do blízkosti hlavního města či středních Čech, protože tato oblast v letošním kalendáři dosud chyběla. Volba proto padla na Dolní Břežany a místní unikátní laserové centrum ELI Beamlines, které patří k významným vědecko-technickým projektům nejen z hlediska České republiky, ale i v evropském, a dokonce i ve světovém kontextu. I když ELI ještě nepracuje naplno a jeho nejvýkonnější laser teprve dokončují týmy vědců z celého světa, i tak má toto místo jedinečné genius loci dobře ladící s tématem nejmodernějších technologií dnešních automobilů. Koneckonců i majitelé vozů vybavených aktivními tempomaty vědí, jak dokáže laser nahradit práci nohou na pedálech a jak se tato technologie s každou novou generací vozů zdokonaluje. Spektrum vědecké práce centra ELI bude velmi široké, ale určitě se svou malou částí dotkne i technologiídopravě,“ říká Martin Mensa, ředitel vydavatelství časopisu FLEET.

V den akce v Dolních Břežanech vychází jako příloha týdeníku Ekonom i mimořádné číslo magazínu FLEET pod stejným názvem jako akce samotná – Technologický den. „Naše spolupráce s Ekonomem nám dává možnost představit problematiku fleet managementu mnohem širšímu manažerskému publiku, než je náš časopis. Čtenáři Ekonomu, stejně jako čtenáři Fleetu si tak budou moci přečíst řadu skutečně expertních článků na toto téma, které jim napoví, kdo je skutečným technologickým lídrem a na jaké značky by se měli při výběrů vozů do svých fleetů zaměřit,“ dodává Martin Mensa.

Tour de Fleet 2016 - jeho podzimní část

I když formát tematických akcí počítá s poněkud menším aranžmá, než jsou klasické Dny s Fleetem, stejně jako na červnovém Dni TCO v Olomouci se očekává bohatá účast. Kapacita parkoviště laserového centra bude zcela vyhrazena testovacím vozům, kterých partneři nominovali 86. Pořadatelé se rovněž rozhodli zopakovat panelovou diskuzi, která se osvědčila v Olomouci. „Nebude však věnována hlavnímu tématu akce, protože to je velmi široké a v jediné diskuzi těžko postižitelné. Diskuzi tedy věnujeme druhému tématu akce, a tím je pojištění vozových parků,“ říká šéfredaktor časopisu FLEET Richard Plos

I na Technologickém dni mají partneři z řad automobilek k dispozici on-line přihlašovací systém k testovacím jízdám, který provozuje společnost Club 91, s.r.o. na adrese www.testujauto.cz. I když tu figuruje zatím jen malá část na akci očekávané testovací flotily, do této chvíle bylo sjednáno předem již na 100 testovacích jízd. Firmy, které vloží své vozy na platformu testujauto.cz, mají jistotu, že jejich vozový park bude opravdu využit na 100 %.

Podzimní část Tour de Fleet 2016 dále zahrnuje tradiční Den s Fleetem v Dříteči pod Kunětickou horou, který je letos v pozdějším termínu než obvykle, a to začátkem října. Celou Tour de Fleet pak ukončí akce v Praze, která se uskuteční 20. října v top Hotelu Praha a zahrnuje i galavečer vyhlášení cen ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2016.

 

Info o akci
Technologický Den 2016 Dolní Břežany

Témata: Technologie ve službách fleetů a Pojištění vozových parků
Datum konání: 8. září 2016

Program od 9:30, registrace od 8:30
Laserové centrum ELI Beamlines

Za Radnicí 835
252 41 Dolní Břežany
www.eli-beamlines.eu/cs/

www.club91.cz 
www.iFLEET.cz
www.Pneurevue.cz
 
www.Truck-Business.cz
www.FleetAwards.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

16.10.2017Tour de Fleet 2017 vyvrcholí v Praze Radek Stolář (Kurzy.cz)
07.06.2017Tour de Fleet 2017 míří do Mostu Radek Stolář (Kurzy.cz)
12.04.2017Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna Radek Stolář (Kurzy.cz)
25.10.2016Fleet Festival Praha završil Tour de Fleet 2016 Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
02.05.2016Tour de Fleet jako barometr trhu Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688