Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  01.09.2016 10:02:39

Saxo podporuje svou nabídku CFD pomocí nižších marží

Nová nabídka Intraday Margins klientům nabízí flexibilitu během obchodovacích hodin, kdy je nejsilnější likvidita podkladových futures a peněžních trhů, zatímco nová nabídka spreadů snižuje náklady na obchodování až o 30 % pro sledování nejoblíbenějších indexů.

 

Obchodní a investiční specialista Saxo Bank představil řešení pro snižování marží pro sledování svých nejpopulárnějších indexů CFD (Index Trackers), což během doby denního obchodování nabídne klientům větší flexibilitu s maximální likviditou a současně udrží marže na přijatelné úrovni. Zpočátku budou snížené denní marže k dispozici pro vybrané CFD indexy z hlavních akciových indexů v Evropě a USA, mezi něž patří např. US 500, EU 50, GERMANY 30, UK 100, FRANCE 40, SPAIN 35 a SWISS 20.

 

Saxo Bank Intraday Margin klientům umožní snížit nároky na marže během hlavní doby obchodování, kdy má podkladový trh silnější likviditu, a současně udrží požadavky na marže na přiměřené úrovni. Denní marže, které se týkají poloviny běžných požadavků na marže, budou platit během hlavní obchodovací doby a ukončují se ve chvíli, kdy podkladové peněžní trhy uzavírají. V budoucnu hodlá Saxo Bank nabídnout denní marže i na řadu CFD.

 

Současně Saxo Bank představí i fixní spready na celé CFD indexy platné během hlavní obchodovací doby za běžných tržních podmínek. To znamená, že klienti získají snížení nákladů na obchodování až o 30 % na sledování nejpopulárnějších indexů CFD. To představuje lepší obchodování pro klienty a vyšší jistotu vzhledem k nákladům na obchodování spojeným se vstupem do pozic CFD indexů a jejich uzavíráním. Pro hlavní evropské, asijské a americké indexy budou spready zafixovány na úrovni minimálního cílového spreadu při otevření podkladového trhu. Fixní spready budou platit za běžných tržních podmínek a do určitého objemu obchodování.

 

Klienti mají značný zájem o naši nabídku CFD akciových indexů a my jim chceme zajistit, aby mohli obchodovat flexibilně a odpovědně a brát v úvahu likviditu podkladového trhu a podkladových futures, říká Claus Nielsen, vedoucí oddělení trhů, a dodává: V souladu s naším cílem umožnit klientům co nejefektivnější přístup k trhům, má nástroj Intraday Margins pro CFD společně s lepšími spready nabídnout větší flexibilitu během denního obchodování a současně zajistit přijatelnou úroveň marží pro odpovědné řízení rizik.

 

Tato novinka přichází po řadě nedávných zlepšení nabídky CFD Saxo Bank, včetně ceníku pro aktivní obchodníky akciových produktů a přímého přístupu na trh pro jednotlivé CFD.

 

O Saxo Bank

Skupina Saxo Bank (Saxo), specialista na multi-asset obchodování a investice, nabízí kompletní sadu obchodních a investičních nástrojů, technologií a strategií. Už téměř 25 let nabízí Saxo Bank jednotlivcům i firmám přístup k profesionálnímu obchodování a investicím prostřednictvím technologií a zkušeností. Plně licencovaná a regulovaná banka umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům snadno obchodovat s více aktivy z jediného účtu na různých elektronických zařízeních. Kromě toho poskytuje Saxo Bank svým firemním klientům, např. bankám a makléřům přístup k multi-asset obchodům, prvotřídním makléřským službám a obchodní technologii. Mnohokrát oceněné obchodovací technologické platformy jsou dostupné ve více než 20 jazycích a jsou využívány více než stovkou finančních institucí na celém světě. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a zaměstnává 1500 lidí ve finančních centrech po celém světě, včetně Londýna, Singapuru, Paříže, Curychu, Dubaje a Tokia.

 

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688