Teploty od středy spadnou z třicítek pod dvacet a přijde déšť

TNBiz, 6.8.2016

Příští týden v úterý může ještě na Moravě a ve Slezsku rtuť vystoupat až na 30 stupňů Celsia. Poté se ale značně ochladí, podle ČHMÚ se až do neděle teploty nedostanou nad 20 stupňů. Meteorologové také předpokládají, že následující týden bude z příštích čtyř týdnů nejdeštivější, objeví se i bouřky.

Předpověď na neděli
V noci polojasno až skoro jasno. Ráno ojediněle mlhy. Přes den polojasno až skoro jasno, na severovýchodě při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Večer vyjasňování. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 26 °C, v 1000 m na horách kolem 17 °C. V noci slabý severozápadní až západní vítr do 4 m/s. Přes den mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s, večer zeslábne.

Předpověď na pondělí
Jasno až polojasno. V Čechách večer od severozápadu přibývání oblačnosti, na západě ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 28 °C. Slabý proměnlivý, během dne postupně jihozápadní až západní vítr do 4 m/s.

Předpověď na úterý
Polojasno až oblačno, od západu postupně až zataženo a na většině území občas déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Na východě srážky až později odpoledne a večer. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty v Čechách 20 až 25 °C, na Moravě a ve Slezsku 25 až 30 °C. Slabý jihozápadní až západní vítr 1 až 4 m/s se bude měnit na severozápadní.

Předpověď na středu
Zataženo až oblačno, na většině území déšť nebo přeháňky, na východě místy i vydatné. Během dne od západu ubývání srážek. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s.

Předpověď na čtvrtek
Oblačno, místy přeháňky, na východě zpočátku až zataženo a místy déšť. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Předpověď na příští víkend
Oblačno až polojasno. Zpočátku místy, postupně jen ojediněle přeháňky nebo občasný déšť. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C, zpočátku při uklidnění větru ojediněle až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C, postupně 20 až 25 °C.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky