Inspirativní rádce: vaše bydlení podle Bella Rose

REKLAMA       Jiřina Kavková, 22.7.2016
Sníte o útulném a hezkém domově, ale máte obavu, že ho nezvládnete vytvořit? Prozradíme vám jedno malé tajemství – v životě je důležitá inspirace. Dívejte se kolem sebe, pátrejte na internetu, nechte se inspirovat při návštěvách svých známých.

Abychom vám to hledání trochu usnadnili, rádi bychom vás seznámili s e-bookem Sedm cest k útulnému bydlení. Tohoto inspirativního rádce jsme pro vás připravili v Bella Rose a seznámíte se v něm se sedmi krásnými byty a domy, ve kterých žijí nadané české blogerky. Každý byt a dům je jiný, přesto je jedno spojuje – láska ke skandinávskému stylu bydlení.

V e-booku, který je zdarma, načerpáte nejen spoustu inspirace, ale také získáte mnoho cenných rad. Dozvíte se, nad čím je dobré se zamyslet ještě před tím, než se pustíte do úprav interiéru. Jak uspořádat věci tak, aby to bylo praktické a současně dobře vypadalo. Blogerky se s vámi také podělí o to, co v rámci svého domova považují za největší úspěch a co by naopak udělaly jinak. Na konci každé kapitoly také najdete jejich oblíbené bytové doplňky.                                                                          A na co ještě se můžete v e-booku těšit? Nemůžeme vám prozradit úplně všechno, ale například se dozvíte, jestli lze skloubit retro styl a lásku k moderním věcem v třípokojovém mezonetovém bytě v Praze.

Zámecká paní Šárka vás seznámí se svým prostorným historickým domem, kde základ velkorysého prostoru tvoří její oblíbená black and white kombinace, kterou oživují dekorace do bytu v pastelových barvách.

Blogerka Lucka se s vámi podělí o zkušenost, jaké to je bydlet s rodinou na samotě u lesa. Ve velkém domě v údolí její děti rozhodně nemají nouzi o zábavu. V blízkém potůčku se dají pouštět lodičky nebo chladit nožky a velká zahrada u domu skýtá spoustu prostoru nejen pro veliké teepee, ale také pro různé zahradní dekorace.

Nakouknete do pastelového království blogerky Jany, které je sice malé, ale zato krásné a útulné. Zjistíte, že dobré nápady někdy dokážou nahradit i chybějící metry čtvereční.

A víc už vám neprozradíme. Stáhněte si e-book Sedm cest k útulnému bydlení, ponořte se do jeho čtivých stránek a probuďte v sobě cit pro detail a schopnost interiér nádherně zútulnit.

Přejeme vám příjemné čtení!

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry