Naše nejoblíbenější bazény: proč při výběru bazénu vyhrávají ty nafukovací?

REKLAMA       Jiřina Kavková, 28.6.2016
Právě v těchto horkých dnech plných slunce oceníme vlastní bazén. Co poradit těm, kteří si bazén teprve pořizují? Při výběru přemýšlejte zejména o velikosti vaší zahrady nebo terasy a možnosti umístění bazénu. Další, co by vás mělo zajímat, je nutnost případných stavebních prací spojených s jeho pořízením, náročnost údržby a provozní výdaje. Nejdůležitější při rozhodnutí zůstávají vaše finanční možnosti.

Proč při výběru bazénu často vyhrávají nadzemní nafukovací bazény?

• finanční dostupnost ,

• jednoduchá montáž i údržba ,

• různé velikosti ,

• malé nároky na prostor ,

• výhoda mobility bazénu ,

• možnost přikoupení pískové filtrace, schůdků a dalšího příslušenství ,

• snadné zazimování a skladování do příštích slunečných dnů .

Velká zábava pro děti, relax a příjemné osvěžení pro dospělé. To jsou charakteristiky nadzemních bazénů s nafukovacími prstenci. Jejich nespornou výhodu oceníte při jejich umisťování na menší zahradě, chatě nebo chalupě. Instalovat tento typ bazénu je možné dokonce i na některé terasy. Další předností nafukovacího límce je jednoduchá montáž, snadná údržba a mobilita.

Stačí jen připravit místo kde by měl bazén stát, rozvinout podložku a rozbalit jej. Nafouknete horní nosný prstenec a může plnit vodou . Pružné stěny se při napouštění zvednou.

Co s bazénem po skončení sezony? Vyčistěte, vypusťte a ukliďte na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost.

Nafukovací bazény s prstenci se prodávají v různých velikostech a hloubkách, ceny jsou velmi dostupné. U větších modelů jsou v příslušenství filtrace, kovové schůdky a další bazénové doplňky.

Nejoblíbenější bazény Tampa

Nafukovací bazény pořídíte od skutečně dětských velikostí, po nafukovací bazény rodinné, nafukovací nemusí nutně znamená malé! Volbou kvalitního dodavatele a tedy kvalitní zpracování zajistíte dlouhodobé bezproblémové užívání po několik sezón, neboť takové modely jsou vyráběny z trojité bazénové folie a vyztužované polyesterovou tkaninou.

Tip: pro snadné nafouknutí bazénu doporučujeme pořídit ruční, nebo elektrickou pumpu.

Vlastní bazén je již naprosto běžná věc. Možnost koupání se díky mobilním nafukovacím bazénům různých velikostí rozšířila i na malé zahrádky, terasy, chaty a chalupy. Dopřejte sobě, vašim dětem i vnoučatům osvěžení a vodní zábavu. Nafukovací bazén si může dopřát každý!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Bazeny, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bazeny