Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Prezentace  |  15.04.2016 13:41:21

Zákazníci E.ON ušetří, nové produkty elektřiny i plynu jsou levnější o 18 %


Levnější plyn i elektřinu mohou mít všichni stávající zákazníci E.ON, kteří využijí nový produkt Variant na 24 měsíců. Ten oproti standardnímu ceníku společnosti nabízí o 18 % nižší cenu z obou komodit.

Levnější cena elektřiny i plynu platí pro všechny stávající zákazníky společnosti. Ti mohou o nový produkt zdarma zažádat přes web  nebo bezplatnou zákaznickou linku. „Snažíme se, aby se současné nižší ceny energií projevily na vyúčtování našich zákazníků dlouhodobě. Proto jim v případě nového produktu garantujeme skutečně výhodnou cenu za dodávku elektřinyplynu po období celých 24 měsíců,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí společnosti E.ON.

Sleva 18 % z dodané elektřiny a plynu bude pro zákazníky znamenat úsporu v řádech několika tisíc korun ročně. „Vzorová domácnost, která spotřebuje na vytápění domu kolem 25 MWh plynu za rok a využívá produkt Standard plyn, ušetří při přechodu na nový produkt Variant více než 4 000 . Pokud od nás odebírá i elektřinu, s novým produktem může ušetřit minimálně dalších 600 oproti standardnímu produktu,“ vysvětluje Vácha.

Nový produkt obstojí také v přímém srovnání s konkurenčními dodavateli. Například oproti domácnosti se spotřebou plynu 25 MWh ročně s produktem RWE plyn Standard ušetří zákazníci E.ON s produktem Variant téměř 7 000 ročně. A to i přes snížení cen plynu společnosti RWE Energie, a.s., platnému od 1. 5. 2016.

Společnost myslí také na nové zákazníky, kteří si mohou na webu www.eon.cz snadno spočítat, kolik při přechodu k E.ON ušetří. Pokud navíc nový klient uzavře smlouvu přes internet, může získat slevu až 1000 Kč z první fakturace za každou komoditu.

 

Poznámka: 18% úspora se vztahuje na ceny za MWh dodané elektřiny a plynu a nezahrnuje stálý měsíční plat. Úspora za elektřinu je počítána z Ceníku Variant 24 Duben 2016, platného od 1. 4. 2016, oproti Ceníku Elektřina, platnému od 1. 1. 2016 společnosti E.ON Energie, a.s. Uvedená úspora byla kalkulována se spotřebou 2,2 MWhsazbě D02d. Úspora za plyn je počítána z Ceníku Variant 24 Březen 2016, platného od 21. 3. 2016 oproti Ceníku Standard plyn, platnému od 1. 1. 2016 společnosti E.ON Energie, a.s., nebo vůči Ceníku RWE plyn Standard v kategorii domácnost a maloodběratel pro zákazníky společnosti RWE Energie, a.s., platnému od 1. 5. 2016. Tato inzerce nepředstavuje návrh na uzavření smlouvy ani veřejnou nabídku ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku.

   

O společnosti E.ON

 

Energetická skupina E.ON v České republice patří do skupiny E.ON SE, která je největším soukromým poskytovatelem energetických služeb v Evropě a zásobuje elektřinou a plynem asi 15 milionů zákazníků. Česká energetická skupina E.ON zásobuje prostřednictvím své více jak 65.000 km dlouhé distribuční sítě elektřinou 1,2 milionu zákazníků, zejména v jižních Čechách a na jižní Moravě. Její tržní podíl v tomto sektoru činí asi 20 %. V oblasti plynu disponuje více jak 4.000 km dlouhou sítí a její podíl na trhu s plynem v České republice činí cca 9 %.

 
07.10. 12:19  Levná elektřina (Svorakdenis)
03.10. 08:34  Levná elektřina (Matejstepkaas)
01.10. 18:37  Levná elektřina (Svorakdenis)
06.01. 21:05  Levná elektřina (Pažout)
23.02. 17:55  Levná elektřina (Karel)







Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688