Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Investice  |  08.03.2016 15:57:50REKLAMA

Analýza finančního trhu: nepostradatelná část obchodování s měnou

Každý obchodník ví, že analýza trhu je nevyhnutelnou součástí obchodování. U většiny obchodníků je sledování finančních trhů na denním pořádku. Tradeři používají technickou a/nebo fundamentální analýzu k porozumění cen aktiv a na určení jejich budoucích pohybů.

Za pomocí technických indikátorů a oscilátorů, technická analýza zkoumá historický výkon finančních nástrojů s cílem určit vzor dle kterého bude možné předpovědet jak se bude cena pohybovat. Naopak, fundamentální analýza se soustředí na ekonomické podmínky, politickou a celospolečenskou situaci, na základě kterých se snaží předpovědět jakým způsobem ovlivní pohyby cen aktiv. Někteří obchodnící se zabývají více technickou analýzou než fundamentální ale faktem zůstává, že obchodování s měnou si vyžaduje neustálé sledování trhů.

FxPro nabízí rozsáhlé množství nástrojů určených k analýze trhů a vzdělávání svých klientů, čímž jim napomáhá k informovaným rozhodnutím v jejich obchodování. Po zaregistrování s FxPro, obchodníci získávají přístup k nástroji Trading Central což je významný poskytovatel technické finanční analýzy a poskytuje užitečné hodnocení trhu. Klienti FxPro mají také přístup k nástroji Autochartist*, který dokáže identifikovat vzory na grafech napříč tisícovkou finančních instrumentů, poskytuje informace o nových trendech a nabízí zvuková a vizuální upozornění pro obchodní příležitosti. Jako doplňkový nástroj, FxPro Dashboard nabízí nejnovější informace o tom, které měny zaznamenaly největší pohyby, včetně směrování aktuálních pozic ostatních obchodníků.

FxPro Blog poskytuje fundamentální analýzu trhu, která zahrnuje denní náhled na aktuální dění na finančním trhu, jeho vývoj a možný vliv na jednotlivé měny. Články psané našimi ekonomy jsou publikovány pravidelně a nabízejí tak obchodníkům podrobný náhled na pohyb hlavních měn. Aby obchodníci drželi krok s trhy, mohou navštívit FxPro Ekonomický kalendář kde si velmi snadno zjistí informace o nadcházejících ekonomických ukazatelích, zprávách, předpovědích, prohlášeních a jejich očekáváný dopad na trh.

Pro posílení svých obchodních dovedností a zdokonalení svých strategií, klienti FxPro se mohou také zúčastnit seminářů a webinářů, které přináší obchodníkům aktuální informace o vývoji na forexu a poskytují další pomoc při studiu trhů.

Pro registraci u FxPro, navštívte www.fxpro.cz

* Platí všeobecné obchodní podmínky

Upozornění na riziko

Obchodování s deriváty CFD zahrnuje značné riziko ztráty.

Společnost FxPro UK Limited schvaluje a dozoruje úřad Financial Conduct Authority (reg.číslo 509956). FxPro Financial Services Limited schvaluje a dozoruje úřad Cyprus Securities and Exchange Commission (číslo licence 078/07) a Financial Service Board (autorizační číslo 45052)






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688