Peníze od Ježíška se hodí na povánoční výprodeje!

TNBiz, 25.12.2015

Hned po půlnoci začaly svým zákazníkům rozesílat nabídku internetové obchody. E-shop Alza.cz lákal na MAXI výprodej a na slevy až 70 %. Sleva se týká vybraných mobilních telefonů, počítačů, tabletů, televizí, ale také třeba parfémů nebo domácích spotřebičů.

Na Boží hod odstartovaly povánoční výprodeje také v dalších velkých obchodech s elektronikou. Svůj Hvězdný výprodej zahájil na internetu řetězec Euronics. Na slevy až 70 % láká prodejce elektroniky CZC.cz

"Zájem o povánoční výprodeje v posledních letech jednoznačně roste. Lidé v tomto období tradičně začínají utrácet peníze, které dostanou na Vánoce. Velkému zájmu se těší zejména notebooky, telefony a televize. Zákazníci také dokupují příslušenství a software pro zařízení, která našli pod vánočním stromečkem," shrnuje zkušenosti s povánočními výprodeji Tomáš Pilský, obchodní ředitel CZC.cz.

Až 80 % slevy slibují také internetové obchody Kasa.cz a Mall.cz. V obou vedle elektroniky a domácích spotřebičů nakoupíte také třeba sportovní vybavení, hračky nebo chovatelské potřeby.

Ve vánočních výprodejích pořídíte s lákavou slevou také oblečení. Pokud potřebujete výbavu na hory, velké řetězce Sportisimo a Intersport nabízejí slevy ve výši desítek procent. Letos ještě umocněné tím, že vzhledem k teplému počasí očekávají obchodníci menší prodeje sportovního vybavení. Oblečení až s 50% slevou pořídíte také v sítích prodejců oděvů H&M a New Yorker.

Na druhý vánoční svátek se otevře i většina prodejen, které zůstaly na Boží hod uzavřeny. Kromě kamenných poboček výše uvedených obchodů se to týká především velkých hypermarketů. Sportovní vybavení tak pořídíte se slevou třeba v hypermarketech Globus.

Tesco láká zákazníky až na 75% slevy na všechny vánoční dekorace, ozdoby, osvětlení, umělé stromky, vybrané elektro, domácí potřeby a hračky. Na oděvy F&F nabízí slevy až 50 %. Slevy na kosmetické balíčky a cukrovinky až 80 % zase avizují hypermarkety Albert.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky