Nebaví vás uklízení? Nechte to na profesionálech

bctrV.jpg 

Proč se rozhodnout pro objednání úklidové služby? Ušetříte tím čas, který můžete věnovat něčemu důležitějšímu nebo příjemnějšímu. Přečtete si knížku, půjdete na procházku s rodinou nebo v klidu doděláte práci, kterou u dlouho odkládáte. Úklid může být relaxem, ale i stresujícím strašákem. 


Když se obrátíte na agenturu, máte několik jistot: práce bude odvedená rychle a kvalitně, v případě nespokojenosti můžete službu reklamovat a odpadá i strach o  majetek – pro případ poškození bývají agentury dobře pojištěny. Pokud navíc pravidelná dáma na úklid onemocní nebo odjede na dovolenou, agentura po domluvě s vámi zajistí náhradu. 

Nejčastěji mají lidé zájem o pravidelný úklid, je to nejen levnější, ale zároveň si na ten příjemný pocit bezpracně uklizené domácnosti rádi zvyknete. Z doplňkových služeb je zájem o žehlení, umývání oken, chladniček a trub. Zákazníci si chválí nejen kvalitu, ale i jednoduchost objednání a možnost komunikace jak s agenturou, tak přímo s paní na úklid. 

       
O LidskéSíle.cz 
LidskáSíla.cz je český online start-up v jehož čele jsou zakladatelé Robert Vojáček (působil v Liftago) s přítelkyní Michaelou Somolovou a Šimon Podlipský. Tato platforma důvěry se zatím orientuje na úklid domácností, ale v budoucnu se chce zaměřit na poskytování dalších služeb v domácnosti, například péči o seniory. Objednat si domácí hospodyni lze na pár kliknutí. Dámy na úklid jsou školené a dobře placené. Aktuálně firma zaměřená na propojení dam na úklid se zákazníky roste a nabírá nové pracovníky. Do dvou let chce start-up zaštiťovat až 2000 důvěryhodných profesionálů ve službách po celé ČR.

Více informací na:
https://lidskasila.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry