Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Dávky a příspěvky  |  22.12.2015 17:53:55REKLAMA

Vánoční půjčky? Ano, ale s nutnou dávkou obezřetnosti!

Za Vánoce Češi každoročně utratí zhruba sedm až deset tisíc korun. Pro řadu z nás je ovšem tato finanční zátěž až příliš vysoká. Proto není výjimkou, že právě před Vánoci navštěvujeme finanční instituce, které nám mohou poskytnout určitou finanční injekci více, než obvykle. A to i přesto, že se na nás ze všech stran valí varování týkající se nevýhodných předvánočních půjček. Jak takové nevýhodné půjčky prokouknout a ubránit se jim? Odpovědi na tyto otázky jsou součástí následujících řádků. Kromě praktických rad doplníme také 3 tipy na předvánoční půjčky, které si můžete sjednat u spolehlivých bankovních společností se zajímavou výhodou či akční nabídkou.

Dvakrát měř, jednou řež

Výběru půjčky věnujte značnou pozornost. Nenechte se nalákat prvním reklamním spotem nebo nabídkou, kterou vám předloží finanční makléř. Raději jednotlivé nabídky bank důkladně porovnejte a vyberte si takovou, která bude svými parametry odpovídat vašim požadavkům. Důležité také je, zaměřit se nejen na výši úroků, ale zejména též hodnotu RPSN. Od věci není ani informovanost ohledně poplatků a sankcí, které mohou být s některými půjčkami spojeny. Pro všechny případy se vyhněte půjčkám u neznámých – zejména nebankovních společností nebo soukromých osob. V takovém případě totiž nikdy nevíte, zda se právě nezaplétáte do sítí podvodníků a lichvářů.

3 tipy na zajímavé bankovní půjčky

A jak jsme slíbili v úvodu tohoto článku, připojíme 3 tipy na solidní půjčky od známých bankovních společností, díky nimž prožijete Vánoce v klidu, pohodě a s dostatečně zásobeným bankovním kontem či peněženkou:

UniCredit Bank a půjčka Presto od 4,9 % p.a. 

UniCredit Bank nyní přichází s akční půjčkou, jejíž sazba činí 4,9 % p.a. Pro získání tohoto úvěru stačí pouhá jedna návštěva pobočky UniCredit Bank, na níž dojednáte všechny důležité nezbytnosti. Půjčka může být poskytnuta v rozmezí 30 000 Kč až 1 000 000 Kč a to na dobu od 12 do 84 měsíců. Díky praktické kalkulačce, jež je součástí oficiálních stránek společnosti, si také můžete navolit měsíční splátku i další parametry.

mBank a její půjčka s 0 % úrokem

Že je taková půjčka holý nesmysl? mBank vás přesvědčí o opaku! Právě nyní máte totiž jedinečnou možnost sjednat si první mBank půjčku s nulovým úrokem! Jediné, co v rámci této půjčky platíte, je 2 % poplatek. Půjčíte-li si například 40 000 Kč, ve finále bance vrátíte pouhopouhých 40 800 Kč. Půjčku navíc sjednáte pěkně z pohodlí domova prostřednictvím přehledného formuláře, jehož vyplnění vám nezabere více, než pár minut. Více informací najděte na http://www.hyperfinance.cz/pujcky/mpujcka-plus/

Česká spořitelna vrací až 12 splátek

Se zajímavou akcí přišla také Česká spořitelna, která všem zodpovědným klientům vrací až 12 měsíčních splátek. Máte-li o půjčku zájem, stačí navštívit oficiální webové stránky společnosti, kde vyplníte jednoduchý formulář a získáte finanční injekci v rozmezí 20 až 700 tisíc.

Užijte si Vánoce v klidu a pohodě! S akčními půjčkami na to máte!








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688