Ekonomický deník (Ekonomický deník)
Investice  |  05.12.2015 06:00:42

Investiční skupina Miton vstoupila do kulturní platformy GoOut.cz

Tvůrci Vojtěch Knyttl a Vojtěch Otevřel server oficiálně spustili na podzim 2013. V současné době GoOut.cz každý měsíc pomůže najít kulturní akce desítkám tisíc lidí. Spolu s Mitonem do projektu vstupuje i investiční společnost Enern.

GoOut.cz funguje v Praze, Brně, Ostravě a také v Plzni, kde se stal oficiální kulturní platformou města. Každý den na tento web přijde více než 15 tisíc fanoušků. Ti si mohou vybrat z více než čtyř tisíc aktivních a denně aktualizovaných kulturních akcí od zhruba 1 300 pořadatelů. Ve své databázi má GoOut.cz také přes 14 tisíc profilů hudebních interpretů. Počet vstupenek, které si lidé přes portál každý měsíc kupují, neustále roste. Od začátku letošního roku jich bylo celkem přes čtvrt milionu a jen za říjen téměř 50 tisíc.

Mezi nejvýznamnější partnery GoOut.cz patří Lucerna Music Bar, Roxy, Palác Akropolis, MeetFactory, hudební produkce Fource a D Smack U, Rock For People, Galerie hlavního města Prahy, Galerie Rudolfinum, Jatka 78 a řada dalších. Pořadatelé dávají přednost GoOutu především pro jeho oblibu mezi uživateli a pro jeho pokročilý a zároveň přívětivý systém. Významnými partnery jsou také módní řetězec H&M, Radio 1 a Student Agency, která zobrazuje nabídky GoOut.cz ve vlacích RegioJet.

“Cílem GoOutu je být ultimátní kulturní platformou nejen v České Republice, ale i v dalších zemích. Věříme, že informováním veřejnosti o kulturním dění můžeme přispět ke zvýšení zájmu o kulturu. GoOut profilujeme primárně jako službu lidem, ne jako klasickou společnost na prodej vstupenek. ” říká Vojta Otevřel, jeden z tvůrců GoOut.cz.

GoOut.cz je další firmou v současném portfoliu Mitonu. Mezi největší projekty pocházející od této investiční skupiny patří Slevomat.cz, Bonami.cz, Glami.cz, Rohlik.cz či Skrz.cz. Mezi nejznámější již prodané projekty Mitonu patří Heureka.cz nebo Damejidlo.cz. Aspoň jednu ze služeb, které Miton za uplynulých 15 let spustil nebo spoluvlastní, už každý měsíc využívá sedm z deseti Čechů, kteří jsou na internetu.

Zakládajícími partnery Mitonu jsou Michal Jirák, Tomáš Matějček, Ondřej Raška a Milan Zemánek. V roce 2013 skupinu rozšířil Tomáš Hodboď, který s Mitonem spolupracoval na projektu Heureka.cz, a v roce 2015 se ke skupině přidal Václav Štrupl, který s Mitonem spustil Bonami.cz.

-of-


Ekonomický deník přináší zpravodajství, analýzy a komentáře ze světa ekonomiky a technologií.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688